Onu bende biliyorum banı neden yedim diyorum?Donanım banıdır Anakart, işlemci veya herhangi bir parçana atanan bir yasaktır.
Pardon hocam sonuna nedir diye eklediğiniz öyle anladım büyük ihtimal hwid reset veya hile kullandığınız içindir onu en iyi siz bilirsiniz.Onu bende biliyorum banı neden yedim diyorum?![]()
Yani vanguard mı algıladı yoksa tickettan mı yedim onu merak ettim reis.Pardon hocam sonuna nedir diye eklediğiniz öyle anladım büyük ihtimal hwid reset veya hile kullandığınız içindir onu en iyi siz bilirsiniz.
2 kere verdi.(Val152 HWID ban - Val5 ise delay bandır yani örnek veriyorum eğer bir spoofer kullanıldıysa ve o spoof tutmadıysa valorant otomatikmen bir kaç maç sonrasında VAL5 hatası verir
DMA kullanmamanız![]()
Hocam vanguard bypass vardı ama sanırım spoof tutmamış ya da başka bir şeyden dolayı.Vanguar olması lazım
Yeni TPM falan kullandın mı yoksa onuda mı bypass ile kullandın?Hocam vanguard bypass vardı ama sanırım spoof tutmamış ya da başka bir şeyden dolayı.
Anlamadım ne demek istediğiniYeni TPM falan kullandın mı yoksa onuda mı bypass ile kullandın?