gigabyte h410m s2h v3Donanım banını tam olarak kaldıramamışsın. Kaldırmış olsaydın oyundan atmazdı. Anakart modelin nedir?
muhtemelen banı kaldıramamışsınız sadece bios up/down mı yaptınız ? amidewin de yanında yapsaydınız daha garanti olurdu.
Amidewin yöntemini denemen gerekiyor MH de daha önce çok kez paylaşıldı araştırmayla bulabilirsin.gigabyte h410m s2h v3
Anakartının numaraları değişmediği sürece sürekli atıcak seni oyundan. Her şey anakart numarasına bağlı sağda solda Mac adress disk number falan diyen arkadaşlara kulak asma.hocam bu val 5 çözümü yok mu spoofer kullandığımda da 2-3 oyun sonra hwid yiyor bu sefer
amidwin için gigabyte şart değil miDonanım banını tam olarak kaldıramamışsın. Kaldırmış olsaydın oyundan atmazdı. Anakart modelin nedir?
hayır zaten spoofer kullanamamışsınız. eğer spofta bi skıntı olmasaydı val 5 hatası almazdın. spofu tekrardan düzgün yapman lazım + olarak raid 0 yapman lazımhocam bu val 5 çözümü yok mu spoofer kullandığımda da 2-3 oyun sonra hwid yiyor bu sefer
Anakartının numaraları değişmediği sürece sürekli atıcak seni oyundan. Her şey anakart numarasına bağlı sağda solda Mac adress disk number falan diyen arkadaşlara kulak asma.
hayır zaten spoofer kullanamamışsınız. eğer spofta bi skıntı olmasaydı val 5 hatası almazdın. spofu tekrardan düzgün yapman lazım + olarak raid 0 yapman lazım
Kanka yanliş hatırlamıyorsan val5 hatasi secure boot ile ilgili biostan secure boot u açıksa kapat kapalıysa aç öyle dene kanka büyük ihtimalle hata kalkcıcaktır aynı hatayi ben de almıştım
dostum hile kullanıyorum abartı şekilde val 5 atması sence normalmi dandik bir hilede bile hwid çakan valorant neden şimdi val 5 atıyor bana hesap banı yiyorum sadece normalde hwid yapıştırması lazımVALORANT VAL 5 hatası genellikle sunucular aşırı yüklendiğinde veya bakım altındayken görünür. Bakım başladığında bir maçta veya ana lobide olacak kadar şanslıysanız, büyük olasılıkla VAL 5 hatasıyla karşılaşırsınız.
Yani çok önemli bir şey değil dostum korkmana gerek yok
Bu bilgiler Riot Games'in kendi sitesinde yazanlar.
Amidewin yöntemini denemen gerekiyor MH de daha önce çok kez paylaşıldı araştırmayla bulabilirsin.
Yöntemin fix yemesi mümkün değil çünkü anakartının seri numaralarını değiştiriyor. Valorant ban yöntemini değiştirmedikçe çalışmaya devam edecek.denerim eyw
dostum hile kullanıyorum abartı şekilde val 5 atması sence normalmi dandik bir hilede bile hwid çakan valorant neden şimdi val 5 atıyor bana hesap banı yiyorum sadece normalde hwid yapıştırması lazım
Post automatically merged:
hala çalışıyor mu yöntem
Yöntemin fix yemesi mümkün değil çünkü anakartının seri numaralarını değiştiriyor. Valorant ban yöntemini değiştirmedikçe çalışmaya devam edecek.
valla bilmiyorum hile açsam bile hesap banı atıyor sadeceKanka val 5i daha bugün aldım çözümleri baya basit ben herhangi bir işlem uygulamadım ama yinede bi araştır derim. Ben hwid banınla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Dediğim gibi kardeşim bi araştır sunucu yoğunlu zayıf bağlantı hatası olması lazım val5 invalla bilmiyorum hile açsam bile hesap banı atıyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?