Üye
Kanka delay ban yemişsin spoof atablirsin ancak ücretsizde spoof malesef ben bulamadım hepsi ücretli 400 500 tl ücreti vsr ucuza bulursan yönlendirirsen sevnirimben dandik kötü bir kek kullandım 2 ay kadar önce. ve 4 aylık ban yedim, 2 ay beklemedim ve BİOS down yaptım 1.19dan 1.18e düştüm VAL152 hatasından kurtuldum, ama şimdi de her hesapta 15 dakka sonra VAL5 veriyor, ne yapmalı? çözümü olanlar cevaplasın.
İ511400H
GTX 1650
İNTEL ANAKART
ACER NİTRO 5 AN515-57 model laptop
delay ban yedin dostum yine aynı olaya çıkıyor her türlü banını yiyorsunben dandik kötü bir kek kullandım 2 ay kadar önce. ve 4 aylık ban yedim, 2 ay beklemedim ve BİOS down yaptım 1.19dan 1.18e düştüm VAL152 hatasından kurtuldum, ama şimdi de her hesapta 15 dakka sonra VAL5 veriyor, ne yapmalı? çözümü olanlar cevaplasın.
İ511400H
GTX 1650
İNTEL ANAKART
anakartım gigabyte falan değil intel olması lazım. amidewin her türlü işe yarayacak mı laptopta? ve format lazım mı? lazımsa hangi sürüme?delay ban yedin dostum yine aynı olaya çıkıyor her türlü banını yiyorsunspoofer alabilir yada amidewin ile kaldıraiblirsin
laptop ise üzgünüm dostumanakartım gigabyte falan değil intel olması lazım. amidewin her türlü işe yarayacak mı laptopta? ve format lazım mı? lazımsa hangi sürüme?
hayır olamazzzzzzz4 ayda kalkıyor banın eğer devam edersen ban yemeye 1 ay ekleniyor
Kankim laptoplarda farklı olabiliyor detaylı bilmiyorum ama spoofer ya da amidewin kullabilirsinben dandik kötü bir kek kullandım 2 ay kadar önce. ve 4 aylık ban yedim, 2 ay beklemedim ve BİOS down yaptım 1.19dan 1.18e düştüm VAL152 hatasından kurtuldum, ama şimdi de her hesapta 15 dakka sonra VAL5 veriyor, ne yapmalı? çözümü olanlar cevaplasın.
İ511400H
GTX 1650
İNTEL ANAKART
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?