Valorant val 5 kalmıyor - ınsyde bios

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
öncelikle selam, aranızda yeniyim.

Valoranta ücretli hile kullandım ve 20 maç attığım halde yasaklanmadım. En son gaza gelip hileyi kökledim. (koşarken hs atmak :D)

Ücretli spooferlar kullandım ama işe yaramadı (aslında yaradı gibi birşey) bunlardan biri unkown spoofer 12 saat banlanmadım sonrasında banlandım, tabi hile yine var ama legit oynuyorum ve ud hile ücretli hileydi. neyse ban yedikten sonra tekrar spoof yaptım işe yaramadı 10.dk ban attı. daha sonra temp yamatos spoofer denedim kalktı gibi oldu bu sefer. 1 saat hilesiz banlanmadan oynadım ve nasıl olsa spoofer buldum bu sefer işe yarıyor diyip hileyi abartayım dedim yine ban yedim. aynı spooferi tekrar satın aldım ama bu sefer işe yaramadı. bu iş temp spoofer ile olmayacak diyip perm spoofer satın aldım ama o da çalışmadı.

UC forumundaki insiyde biosun seriallerini değiştirme yazilimini kurdum ve cidden serialler değişti ama yine 10 dk sonra ban yiyorum.

windows 11 e yükselttim yine ban yine ban.

her aşamada format- bios up/down - serial değiştirme yaptım. (windows 11 yükseltirken, spooferleri kullanıtrken vs.)

ama işe yaramadı.

tek kalan raid işlemi ama onu da yapmam imkansız. iki tane m2ssdim var ve biri 1tb biri 250gb. ayrıca insiyde bios için raid yapan tutorial görmedim :(

yok mu bunun çözümü dostlar, benle aynı şeyleri yaşayıp çözen.

yeni spoofer satmaya çalışmayın dostlar lütfen, kimseyi küçümsediğim yok ama bizim Türklerde ticaret ahlakı yok, acı ama gerçek.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanka spooferdan başka çaren yok raid tuto yoksa ben gösterebilirim ama m2lere zaten atılmıyor diye biliyorum raid en temizi sürekli kalkıyor öyle

Üye
2 HİZMET YILI
dostlar ucretli spooferlar kullandim zaten ama ise yaramadi. aridekVM alacagim sanirim ama emin olarak almak istiyorum 50 dolar az degil cunku.
Post automatically merged:

bunu dusunemedim hocam, siz nasil akil ettiniz bunu.

Üye
3 HİZMET YILI
kanka spoofeerden başka şansın yok
Post automatically merged:

umutlar hiç bitmez yinede araştır

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
düzgün spoofer yapamadigindan ve kotü spoofer yüzünden sürekli ban yiyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
spoofer konusundan ben de müzdaribim. dediğin gibi milletimizde maalesef ahlaki değerler eksik.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum bu yazıdan anladıgım kadarıyla sen bir şey olmaz diyip köklemissin sonra neden kökledim ya düzelmiyor demissin
son pişmanlık neye yarar valla kankam araştır ama zor yani
keske satın almasaydın hileyi burdan 3 el at cık 1 saat sonra tekrar gir yapardın daha verimli olurdu hemi de gaza gelmemiş olurdun
umarım açarsın başarılar :(

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Spooferden başka yapabileceğin bir şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...