ban işte. hesap ban yiyorO ne hatası knk
Ama oyuna tekrar girebiliyorsun anlık atıyor diye biliyorumban işte. hesap ban yiyor
hesap ban yiyor tekrar giremiyorumAma oyuna tekrar girebiliyorsun anlık atıyor diye biliyorum
Nasıl yani ben bir tür hata diye biliyordum onu başka bir konu başlığında öyle söylenmişti söylediğin iyi oldu bilgi için teşekkür ederimhesap ban yiyor tekrar giremiyorum
hile kullanıyor musun peki ?az önce bende val 5 yedim yeni hesap açtım şuanlık ban sorunu yok önceden hwid yediğim zaman poligonda direk ban atıyordu şimdi atmıyor bakalım
evet bu sitedeki chamsi kullanıyordum yeni açtıgım hesapta banlandı hwid yemişimhile kullanıyor musun peki ?
işte ben de hwid yedim . spoofer ile hallediyordum düzeliyordu oyun güncellemesinden sonra sıkıntı oldu. hwid kalkmıyor (formatsız kaldırıyordum hwidi) şimdi format atsam düzelir mi diye düşünüyorum.evet bu sitedeki chamsi kullanıyordum yeni açtıgım hesapta banlandı hwid yemişim
format atıcam bugün tekrar spoofer denicem olursa olur artıkformatla knka hiç ugrasma
kanka bende hiç ban yemiyordum güncelleme geldi diye hile kısa süreli fix yemişti o yüzden direkt ban yedim yani yoksa radiyant a kadar yolum vardı. spoofer amidewin freedos ile + bios up/down yapıyorum yetiyor. şimdi format ile denicemnedense bu hile de tek ben ban yemedim rahat 50 mac atmisimdir ama haala duruyor hesap her gün de oynamaya devam ediyorum hangi spooferi kullaniyorsun
Eski anakarta sahibim cok kolay kaldırıyorum.O kadar basit bir şekil de hwid kaldıralabileceğine inanmıyorum. Yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?