- Konuyu başlatan
-
formatı tekrar dene sonucu buraya yazarsan sevinierim
biliyorum direkt ban olduğunu spoofer ile geçiyordu şimdi geçmiyor. format attım valorant yükleniyor düzelir inşallahdirekt ban dostum işte bildiğin
evet lanet olası val 5 delay banı. format ile spoofer yaptım geçmemişse imkanı yok artık açmanınVal 5 ve Val 152 hatası iki çeşit ban türüdür.
Birisi hesap banı diğeri donanım banıdır. Val 5 hatası ise kara listeye alındığının göstergesidir.
hesap banlanıyorO ne hatası knk
ne kkadar legit oynarsan oyna iyi oynayıp hile sanarlar rapordan ban yersin sistem banı atar çoğunluklaNormalde ban yiyince spoofer ile formatsız kalkıyordu banım yeni güncellemeden sonra hile kullanınca 3 4 maça val 5 banı yiyorum. Hileden mi kaynaklı delay banı mı yemişim ? ( güncellemeden önce hileyi legit bir şekilde 1 hesapta elmastan immoya çıkarmıştım rahat 150 maç atmışımdır)
kardeşim oyundan uzaklaştırıldınız diyor tekrar giremiyorum zaten o hesaba senin bahsettiğin van5 veya sadece 5 . bu val5dostum val 5 hatası ban ile alakalı değildir hesabına sen oynarken onlar veya onlar oynarken sen girdiysen val 5 yersin.
anakart banı 3 aylıkO ne hatası knk
onlada olmaz 3 ay beklemen lazımkanka bende hiç ban yemiyordum güncelleme geldi diye hile kısa süreli fix yemişti o yüzden direkt ban yedim yani yoksa radiyant a kadar yolum vardı. spoofer amidewin freedos ile + bios up/down yapıyorum yetiyor. şimdi format ile denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?