Çözüldü Valorant VAN 1067 hatası nasıl çözülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oyuna her girdiğimde bir süre bekleyip, 1067 hatası deyip oyundan atıyor. YouTube'daki her videoyu izleyip BIOS ayarlarını yaptım. Yine olmadı. Sil yükle yaptım. Yine olmadı, çözümü bilen varsa yardım edebilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Van 1067 hatası genelde 2 sebepten dolayı alırsınız genelde bilgisayarınızdaki "VGC.EXE" adlı hizmetin kapalı olması durumunda bu hatayı alırsınız yada TPM 2.0 açık olmadığı için alırsınız.
-VGC.EXE açmak için Windows>Ayarlar>Windows güncelleme sekmesi var olan güncellemeleri yapın.
-TPM 2.0 açmak için BIOS>Advanced>Trusted Platform Module (TPM) bu ayarı 'Enable' olarak ayarlayın.
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Discord'u kapatmanız gerekir. Discord'u tamamen devre dışı bırakmak için, Discord'un simgesine sağ tıklayın ve Discord'dan çıkın

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Van 1067 hatası genelde 2 sebepten dolayı alırsınız genelde bilgisayarınızdaki "VGC.EXE" adlı hizmetin kapalı olması durumunda bu hatayı alırsınız yada TPM 2.0 açık olmadığı için alırsınız.
-VGC.EXE açmak için Windows>Ayarlar>Windows güncelleme sekmesi var olan güncellemeleri yapın.
-TPM 2.0 açmak için BIOS>Advanced>Trusted Platform Module (TPM) bu ayarı 'Enable' olarak ayarlayın.

Çözüm
Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Selam dostum. Bu sorunun kaynağı TPM-SEC BOOT vs değildir. Tamamen bağlantı ile alakalı. Denemek için, kendi telefonundan internetini paylaşıp giriş yapmayı deneyebilirsin; ki giriş yapacaktır. Bilgisayarında Wi-Fi kartı yoksa telefon kablosu ile internetini paylaşıp giriş yapmayı dene. Giriş yaptığın kesinleşince evdeki Router'a ait bir sorun olduğunu tespit edersin. Buna dayanarak, Router değişikliği veya onarımı yapılmalıdır. Dönüş yaparsan sevinirim.
İyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...