Valorant VAN 152 banı nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
VAN 152 yedim. Bir çözümü var mıdır? Ücretsiz olması lazım. Param yok :(

Moderatörün son düzenlenenleri:
dc: yalvarma
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
ücretsiz satan yok ama hwid ini değiştirebilirsin die biliyorum ordaki kodları çalışırmı bilmem format bios atıp dene

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Piyasada ücretsiz olarak bulunan HWID Spooferlerin neredeyse hepsi, hiçbir işe yaramıyor. Anakartınız nedir? Sanırım bu şekilde HWID ban kaldırıyorlardı diye hatırlıyorum. Eğer olmazsa da 4 ay bekleyeceksiniz, yapacak başka bir şey yok.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk anca spoofer la kaldırırsın onlarda hep tek kullanımlık ve çok pahalı onun yerine yeni pc almanı öneririm

Üye
2 HİZMET YILI
hwidini değiştirebilirsin yada 4 ay beklemen gerekiyor

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Piyasada ücretsiz olarak bulunan HWID Spooferlerin neredeyse hepsi, hiçbir işe yaramıyor. Anakartınız nedir? Sanırım bu şekilde HWID ban kaldırıyorlardı diye hatırlıyorum. Eğer olmazsa da 4 ay bekleyeceksiniz, yapacak başka bir şey yok.

Peki, 4 ay sonra ilk banımızsa kalkıyor mu? Gerçekten gereksiz ban yedim. Hesaplarıma yatırdığım 10-15 bin TL'yi geçti de banım kalksa yeter. Başka oyunlara yaptığım hileleri algılamıştır muhtemelen. Support hiçbir şey yapmıyor.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Peki, 4 ay sonra ilk banımızsa kalkıyor mu? Gerçekten gereksiz ban yedim. Hesaplarıma yatırdığım 10-15 bin TL'yi geçti de banım kalksa yeter. Başka oyunlara yaptığım hileleri algılamıştır muhtemelen. Support hiçbir şey yapmıyor.

Riot Games'e ticket attınız mı? Tickette banınızın ne zaman kaldırılacağını söylüyorlar. Kaldırılan hesap banı değil de HWID ban oluyor. Önceden süresi 3 aydı, sonradan 4 aya çıkardılar diye hatırlıyorum. HWID banınızın ne zaman kaldırılacağını desteğe sorabilirsiniz.

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Riot Games'e ticket attınız mı? Tickette banınızın ne zaman kaldırılacağını söylüyorlar. Kaldırılan hesap banı değil de HWID ban oluyor. Önceden süresi 3 aydı, sonradan 4 aya çıkardılar diye hatırlıyorum. HWID banınızın ne zaman kaldırılacağını desteğe sorabilirsiniz.

Deneyeceğim, ticket attığımda otomatik banınız haklı yere atılmıştır diye geçiştiriyorlar. En az 10 kere atmışımdır farklı hesaplardan. Zaten eski laptoptan ban yemiştim, pişman olmuştum. Yeni bilgisayarda da yersem çok üzülürüm :(. Teşekkürler cevap için.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Deneyeceğim, ticket attığımda otomatik banınız haklı yere atılmıştır diye geçiştiriyorlar. En az 10 kere atmışımdır farklı hesaplardan. Zaten eski laptoptan ban yemiştim, pişman olmuştum. Yeni bilgisayarda da yersem çok üzülürüm :(. Teşekkürler cevap için.

Rica ederim. Bir hesap için ban itirazı yaptığınızda, cevap verdiklerinde ne kadar ticket atarsanız atın bir fayda etmiyor. Otomatik cevap oluyor verdikleri. En azından ban sürenizin ne zaman biteceğini öğrenebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
hwid ban 3 aya kalkar ucretsiz spoofer yoktur varsada virusludur. sana tavsiyem 3 ay bekle sonra yeni hesap ac oyna. spoofer satin alip yaparsan sonra fixlenirse bidaha 3 ay yersin dahada uzanir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
VAN 152 banı anakart banıdır ve anakartın seri nosu olur ve bu ban yer bunu değiştirmek için hwid satın alabilirsin yada biosdan ( ytden video izleyerek) anakartı sıfırlayabilirsin geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Knk bende yedim free spooferların hepsi çalışmıyor ve trojenliler. Tam 4 kere format attım. En iyi tavsiyem 4 ay bekle.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben adamlara mail atınca banımın kaldırılmayacağını söyleyip durdular galiba 4. banım falan bu pcde xD

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
reisim valo sadece anakarta atmıyo yani pc değiş yapcak bişi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...