ban yedinmi hiç ?Arkadaşlar Valorant VAN 152 devam ediyor, anakartım Gigabyte H510M S2H. Format atttım, BIOS up down, amidwin+spoof fakat 3 4 gün sonra tekrar VAN 152 hatası verıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
ilk hwid attıklarında 3 ay sürüyor vpn falan açmasına gerek yok ilk maçın ortasında direkt ban yiyorsunBan yedin Kankam Geçmiş olsun ama Kalıcı değil 1-2 aya açılır büyük ihtmal ama sanırım anakart ekran kartı driverlarını güncelle ve format at sonra vpn ile girip oynarısın fakat max1-2 el oynayıp çıkarsın
aynı hataı banada vedi yardım cı olursanız sevinirimArkadaşlar Valorant VAN 152 devam ediyor, anakartım Gigabyte H510M S2H. Format atttım, BIOS up down, amidwin+spoof fakat 3 4 gün sonra tekrar VAN 152 hatası verıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
windows 11 ekle bu işlemin içine sorun düzelecektirArkadaşlar Valorant VAN 152 devam ediyor, anakartım Gigabyte H510M S2H. Format atttım, BIOS up down, amidwin+spoof fakat 3 4 gün sonra tekrar VAN 152 hatası verıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
windows 11 ekle yince ban atmıyımu anlamadımwindows 11 ekle bu işlemin içine sorun düzelecektir
spoof işlemini w11 kurarak deneyin benim için çalışmıştıwindows 11 ekle yince ban atmıyımu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?