Onaylı Üye
ban yemişssin knks g.oArkadaşlar Valorant VAN 152 devam ediyor, anakartım Gigabyte H510M S2H. Format atttım, BIOS up down, amidwin+spoof fakat 3 4 gün sonra tekrar VAN 152 hatası verıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
hocam w11 geçemem tpm 2.0 bende yok sıkıntı birazspoof işlemini w11 kurarak deneyin benim için çalışmıştı
anakart seri numaranı değiştir veya formatla bu uzaklastırma 4 ayArkadaşlar Valorant VAN 152 devam ediyor, anakartım Gigabyte H510M S2H. Format atttım, BIOS up down, amidwin+spoof fakat 3 4 gün sonra tekrar VAN 152 hatası verıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
anakart ban yemişsin aga beeee )::Arkadaşlar Valorant VAN 152 devam ediyor, anakartım Gigabyte H510M S2H. Format atttım, BIOS up down, amidwin+spoof fakat 3 4 gün sonra tekrar VAN 152 hatası verıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
hope this might fixFriends Valorant VAN 152 continues, my motherboard is Gigabyte H510M S2H. I formatted, BIOS up down, amidwin+spoof, but after 3 4 days it gives VAN 152 error again. Can anyone help?
ama önerim spoofer-woofer almanbazı yorumları görünce sinirim bozuluyor bilip bilmeden sunu yap söyle yap diyenler var
agam kısaca ban yemişsin yorumlardakinin çoğu boştu gördüğüm adamlardan 1 2'si işe yarar birşey söylemiş
istersen yardım edebilirim bana ulaşırsan eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?