Üye
benim bi hesapta 3.parti yazılımdan kalıcı ban var onu kaldırabilme imkanım var mı?Merhaba hawid yasağı her şeye atabilir anakarta , işlemci , ssd , harddisk , ip , modeme , ve hatta klavye , mause , belki de monitöre bile atıyorlar mesela sürekli hile kullanıp spoofer yapıyordum kendi hawid id sürekli sabit kalmamsı için değiştirip giriyordum spoofer fix yedikten sonra temiz bir kurulum yapayım nasıl olsa orjinal hawid den yemedigimi düşündüm ama artık o hawid kalıcı ban atmışlar spoofer dan başka şansım kalmamış yani anlayacağın anakartı değiştirmek pek işe yaramıyor temiz bir kurulum için format at bios up/down yap ve temiz sağlam bir spoofer alıp kullanmanı öneririm.
Cihaz banı kalkar onu da ücretli kaldırılır hesap banı kaldırılmazbenim bi hesapta 3.parti yazılımdan kalıcı ban var onu kaldırabilme imkanım var mı?
bana bu sabah gelen ticketta sadece anakarta attıklarını söylediler. aslında bizi kandırıyor olabilir mi spooferlar? mesele sadece anakart olabilir mi gerçekten? gelen mesaj şu şekilde:Merhaba hawid yasağı her şeye atabilir anakarta , işlemci , ssd , harddisk , ip , modeme , ve hatta klavye , mause , belki de monitöre bile atıyorlar mesela sürekli hile kullanıp spoofer yapıyordum kendi hawid id sürekli sabit kalmamsı için değiştirip giriyordum spoofer fix yedikten sonra temiz bir kurulum yapayım nasıl olsa orjinal hawid den yemedigimi düşündüm ama artık o hawid kalıcı ban atmışlar spoofer dan başka şansım kalmamış yani anlayacağın anakartı değiştirmek pek işe yaramıyor temiz bir kurulum için format at bios up/down yap ve temiz sağlam bir spoofer alıp kullanmanı öneririm.
Cihaz kısıtlamalarını erken kaldırma gibi bir yetkimiz bulunmuyor çünkü ne de olsa bunlar anakartına Vangaurd tarafından uygulanan cezalar. Destek ekibi olarak yalnızca konu hakkında bilgi verebiliriz. HWID cezalarımız 121 gün sürmekle beraber asla kesin tarih veremiyor.
Çünkü senin de denediğin gibi cihaz kısıtlamasının tekrarlama olayı var. Bu ya süre içersinde tekrar hesap oluşturularak gerçekleşiyor ya da 3. parti yazılımları bilgisayardan temizlememekle. O yüzden şimdi 22 Ekim tarihi verilmiş olsa da bu bile sana göre değişiklik gösterebilir.
işin kötü yanı spoof fix yedikten sonra hwid süren gene sıfırlanıyor yani hop baştan 4 ay bekliyorsun. ya sürekli spoof atacaz ya da 4 ay beklicez rahatlicaz. ama 4 ay da çok be..Merhaba hawid yasağı her şeye atabilir anakarta , işlemci , ssd , harddisk , ip , modeme , ve hatta klavye , mause , belki de monitöre bile atıyorlar mesela sürekli hile kullanıp spoofer yapıyordum kendi hawid id sürekli sabit kalmamsı için değiştirip giriyordum spoofer fix yedikten sonra temiz bir kurulum yapayım nasıl olsa orjinal hawid den yemedigimi düşündüm ama artık o hawid kalıcı ban atmışlar spoofer dan başka şansım kalmamış yani anlayacağın anakartı değiştirmek pek işe yaramıyor temiz bir kurulum için format at bios up/down yap ve temiz sağlam bir spoofer alıp kullanmanı öneririm.
Spoofer atınca kalıcı spoof atmış oluyorsun format atmadığın sürece veya tekrar ban yemediğin sürece bir sıkıntı yok zaten süreli Spoofer sadece geici olarak kullanılıyor.bana bu sabah gelen ticketta sadece anakarta attıklarını söylediler. aslında bizi kandırıyor olabilir mi spooferlar? mesele sadece anakart olabilir mi gerçekten? gelen mesaj şu şekilde:
işin kötü yanı spoof fix yedikten sonra hwid süren gene sıfırlanıyor yani hop baştan 4 ay bekliyorsun. ya sürekli spoof atacaz ya da 4 ay beklicez rahatlicaz. ama 4 ay da çok be..
hocam bu iş spoof ile çözülmüyor gibi duruyor. 1 ay oynattı sonra bu durum zaten. ve ben spooftan çok daha maliyetli bir yol kullandım tüm donanımı değiştirip mac ip changeledim ve 1 ay oynadım hilesiz. sonra güncel durum bu. WooferPro'dan spoof alsam mı?Spoofer atınca kalıcı spoof atmış oluyorsun format atmadığın sürece veya tekrar ban yemediğin sürece bir sıkıntı yok zaten süreli Spoofer sadece geici olarak kullanılıyor.
Alıp kullanabilirsin ben kullanıyorum çalışıyorhocam bu iş spoof ile çözülmüyor gibi duruyor. 1 ay oynattı sonra bu durum zaten. ve ben spooftan çok daha maliyetli bir yol kullandım tüm donanımı değiştirip mac ip changeledim ve 1 ay oynadım hilesiz. sonra güncel durum bu. WooferPro'dan spoof alsam mı?
ne zamandır kullanıyorsun hocam? benim anakart msi. ama spooflar da DT olabiliyor diye garantisinin olduğunu zannetmiyorum. DT olursa bi 4 ay daha beklemek...Alıp kullanabilirsin ben kullanıyorum çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?