Valorant VAN-79 hatası nasıl çözülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba, yaklaşık 1 ay önce HWID ban yedim ve tüm parçalarımı değiştirerek bildiğiniz sıfırdan sistem toplar gibi her şeyi yenileyerek oyuna girebiliyordum ama delay ban hâlâ vardı. Mac ve IP adreslerimi değiştirdikten sonra 1 ay rahat rahat takıldım oyunda hilesiz şekilde. Şimdi 2 gün evvel oyuna girmeyi denediğimde VAN-79 bağlantı hatası almaya başladım ve girdiğim hesaplar 1 saat sonra falan kalıcı banlanmaya başladı.

İlk HWID yediğimde ticket atarak süresini sormuştum. Eylül demişlerdi. Bu bağlantı sorununu sorduğumda ise cihazımın yasaklandığını ve Ekim'de kalkacağını söylediler. Anlayacağınız, HWID ban sürem sıfırlanmış durumda ve destek talebindeki diğer mesaj da şu:

"Cihaz banı bitmeden farklı yollarla hesabına erişmenin sonu tekrar kısıtlama ile karşılaşman olacaktır, en iyisi cihaz banının biteceği tarihi beklemek"

Yani kısaca bana senin kendi çabanla spoof attığını biz tespit ettik ve yasaklama süreni sıfırladık baştan 4 ay bekleyeceksin diyorlar. Bu adamlar beni nasıl tespit etti ve şu an ne yapabilirim sizce?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Merhaba hawid yasağı her şeye atabilir anakarta , işlemci , ssd , harddisk , ip , modeme , ve hatta klavye , mause , belki de monitöre bile atıyorlar mesela sürekli hile kullanıp spoofer yapıyordum kendi hawid id sürekli sabit kalmamsı için değiştirip giriyordum spoofer fix yedikten sonra temiz bir kurulum yapayım nasıl olsa orjinal hawid den yemedigimi düşündüm ama artık o hawid kalıcı ban atmışlar spoofer dan başka şansım kalmamış yani anlayacağın anakartı değiştirmek pek işe yaramıyor temiz bir kurulum için format at bios up/down yap ve temiz sağlam bir spoofer alıp kullanmanı öneririm.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba hawid yasağı her şeye atabilir anakarta , işlemci , ssd , harddisk , ip , modeme , ve hatta klavye , mause , belki de monitöre bile atıyorlar mesela sürekli hile kullanıp spoofer yapıyordum kendi hawid id sürekli sabit kalmamsı için değiştirip giriyordum spoofer fix yedikten sonra temiz bir kurulum yapayım nasıl olsa orjinal hawid den yemedigimi düşündüm ama artık o hawid kalıcı ban atmışlar spoofer dan başka şansım kalmamış yani anlayacağın anakartı değiştirmek pek işe yaramıyor temiz bir kurulum için format at bios up/down yap ve temiz sağlam bir spoofer alıp kullanmanı öneririm.
benim bi hesapta 3.parti yazılımdan kalıcı ban var onu kaldırabilme imkanım var mı?

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
cihaz banı kalkar diye biliyorrumda hesap banı kalkar mı sanırım kalkmaz

Üye
2 HİZMET YILI
bana bu sabah gelen ticketta sadece anakarta attıklarını söylediler. aslında bizi kandırıyor olabilir mi spooferlar? mesele sadece anakart olabilir mi gerçekten? gelen mesaj şu şekilde:

Cihaz kısıtlamalarını erken kaldırma gibi bir yetkimiz bulunmuyor çünkü ne de olsa bunlar anakartına Vangaurd tarafından uygulanan cezalar. Destek ekibi olarak yalnızca konu hakkında bilgi verebiliriz. HWID cezalarımız 121 gün sürmekle beraber asla kesin tarih veremiyor.
Çünkü senin de denediğin gibi cihaz kısıtlamasının tekrarlama olayı var. Bu ya süre içersinde tekrar hesap oluşturularak gerçekleşiyor ya da 3. parti yazılımları bilgisayardan temizlememekle. O yüzden şimdi 22 Ekim tarihi verilmiş olsa da bu bile sana göre değişiklik gösterebilir.

işin kötü yanı spoof fix yedikten sonra hwid süren gene sıfırlanıyor yani hop baştan 4 ay bekliyorsun. ya sürekli spoof atacaz ya da 4 ay beklicez rahatlicaz. ama 4 ay da çok be..

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
bana bu sabah gelen ticketta sadece anakarta attıklarını söylediler. aslında bizi kandırıyor olabilir mi spooferlar? mesele sadece anakart olabilir mi gerçekten? gelen mesaj şu şekilde:

işin kötü yanı spoof fix yedikten sonra hwid süren gene sıfırlanıyor yani hop baştan 4 ay bekliyorsun. ya sürekli spoof atacaz ya da 4 ay beklicez rahatlicaz. ama 4 ay da çok be..
Spoofer atınca kalıcı spoof atmış oluyorsun format atmadığın sürece veya tekrar ban yemediğin sürece bir sıkıntı yok zaten süreli Spoofer sadece geici olarak kullanılıyor.

Üye
2 HİZMET YILI
Spoofer atınca kalıcı spoof atmış oluyorsun format atmadığın sürece veya tekrar ban yemediğin sürece bir sıkıntı yok zaten süreli Spoofer sadece geici olarak kullanılıyor.
hocam bu iş spoof ile çözülmüyor gibi duruyor. 1 ay oynattı sonra bu durum zaten. ve ben spooftan çok daha maliyetli bir yol kullandım tüm donanımı değiştirip mac ip changeledim ve 1 ay oynadım hilesiz. sonra güncel durum bu. WooferPro'dan spoof alsam mı?

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
hocam bu iş spoof ile çözülmüyor gibi duruyor. 1 ay oynattı sonra bu durum zaten. ve ben spooftan çok daha maliyetli bir yol kullandım tüm donanımı değiştirip mac ip changeledim ve 1 ay oynadım hilesiz. sonra güncel durum bu. WooferPro'dan spoof alsam mı?
Alıp kullanabilirsin ben kullanıyorum çalışıyor

𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱 : 𝘄𝗲𝗻𝘇𝘆𝗶𝘇𝗺
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Cihaz banın kalkar ama hesap banı süresiz yiyosun dikkat et

Üye
1 HİZMET YILI
valorntda üst üste ban yiiyorum şuan 2 yıl banım var tekrar yersem perma mı yerim?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Spoofer atınca kalıcı spoof atmış oluyorsun format atmadığın sürece veya tekrar ban yemediğin sürece bir sıkıntı yok zaten süreli Spoofer sadece geici olarak kullanılıyor. reisim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...