Selam arkadaşlar valorantı açtıgım zaman van152 hatası alıyorum internetten araştırdım hwıd ban yemişim sanırım ama hesabımda sıkıntı yok sadece bu bilgisayardan oyuna giremiyorum bu HWID ban ı kaldırmanın bir yolu yokmu yada ne zaman kalkıcak bir bilgisi olan cevaplaya bilirmi
Hwid ban kalıcıdır. Hwid banı kaldırmanının 2 çözümü vardır. Ya yeni sistem almak ya da spoofer kullanmak. Spoofer ise bilgisayarının donanımının bilgilerini değiştiriyor. Bir nevi yeni bilgisayara geçmiş gibi düşünebilirsin.
Hwid ban kalıcıdır. Hwid banı kaldırmanının 2 çözümü vardır. Ya yeni sistem almak ya da spoofer kullanmak. Spoofer ise bilgisayarının donanımının bilgilerini değiştiriyor. Bir nevi yeni bilgisayara geçmiş gibi düşünebilirsin.
Hiçbir fikrim yok sadece dönülen mesajlar bana açılmıcak yönündeydi sonradan hiç geri dönüş yapılmadı sonra hesabınız şu sürede açılacak denildi ve açıldı
Spoofer hile değildir. Bir programdır. Fakat güncel olanı kullanmalısın tabi onları da kimse babasının hayrına vermez. Bu devirde sağlam çalışan bir spoofer bulmak zor. Hele de valorant için daha da zor.
Spoofer ile hwid banını kaldırabilirsin onun dışında Riot destek ekibine ulaş. Hilelere karşı toleransları 0 açılacağını pek sanmıyorum ancak şansını deneyebilirsin yine de. Bunun dışında yapacak bir şeyin yok maalesef.