18 May 2025 #1 djgames36 D Onaylı Üye Katılım 10 Haz 2020 Mesajlar 107 Tepki puanı 19 Ödüller 5 Yaş 28 6 HİZMET YILI Merhaba. Bu hatayı alıyorum. Sorun nedir? Vanguard'i silip baştan mı yükleyeyim? PC zaten yeni. Hile kullanmadım. Moderatörün son düzenlenenleri: 18 May 2025
Merhaba. Bu hatayı alıyorum. Sorun nedir? Vanguard'i silip baştan mı yükleyeyim? PC zaten yeni. Hile kullanmadım.
18 May 2025 #2 MachinaV2 M Üye Katılım 18 May 2025 Mesajlar 11 Tepki puanı 0 Yaş 29 1 HİZMET YILI silip yükle olmazsa ticket at doğal çözüm
18 May 2025 #3 kuira 인생은 짧고 고통스럽다 Süper Üye Katılım 8 Mar 2023 Mesajlar 623 Çözümler 4 Tepki puanı 97 Ödüller 3 Yaş 22 Sosyal 3 HİZMET YILI Vanguard'ın düzgün yüklenmemesi veya çalışmaması Anti-cheat sisteminin bazı bileşenleri bozulmuş veya eksik olabilir. Vanguard'ın başlatılamaması (driver hatası) Sistem başlangıcında Vanguard servisi çalışmıyorsa bu hata alınabilir. Güvenlik yazılımlarıyla (antivirüs/firewall) çakışma Bazı antivirüsler Vanguard'ın düzgün çalışmasını engelleyebilir. Windows güvenlik ayarları (Secure Boot, TPM vs.) Vanguard, bazı sistem güvenlik özelliklerinin etkin olmasını isteyebilir Vanguard -79 Hatası Nasıl Düzeltilir? Vanguard'ı yeniden kur: "Başlat" menüsüne gir, "Riot Vanguard" yaz ve kaldır. Ardından Valorant'ı başlat; Riot istemcisi Vanguard'ı yeniden yükleyecektir. Bilgisayarı yeniden başlat: Sadece kaldırmak yetmez, kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmalısın. Antivirüs ve güvenlik duvarı ayarlarını kontrol et: Vanguard’ın düzgün çalışmasına izin ver. Windows güncellemelerini yap: Güncel olmayan sistem bileşenleri sorun çıkarabilir. Secure Boot ve TPM'yi BIOS’tan kontrol et: Bu adım daha teknik; eğer hata hala devam ediyorsa bu ayarları BIOS'tan açman gerekebilir.
Vanguard'ın düzgün yüklenmemesi veya çalışmaması Anti-cheat sisteminin bazı bileşenleri bozulmuş veya eksik olabilir. Vanguard'ın başlatılamaması (driver hatası) Sistem başlangıcında Vanguard servisi çalışmıyorsa bu hata alınabilir. Güvenlik yazılımlarıyla (antivirüs/firewall) çakışma Bazı antivirüsler Vanguard'ın düzgün çalışmasını engelleyebilir. Windows güvenlik ayarları (Secure Boot, TPM vs.) Vanguard, bazı sistem güvenlik özelliklerinin etkin olmasını isteyebilir Vanguard -79 Hatası Nasıl Düzeltilir? Vanguard'ı yeniden kur: "Başlat" menüsüne gir, "Riot Vanguard" yaz ve kaldır. Ardından Valorant'ı başlat; Riot istemcisi Vanguard'ı yeniden yükleyecektir. Bilgisayarı yeniden başlat: Sadece kaldırmak yetmez, kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmalısın. Antivirüs ve güvenlik duvarı ayarlarını kontrol et: Vanguard’ın düzgün çalışmasına izin ver. Windows güncellemelerini yap: Güncel olmayan sistem bileşenleri sorun çıkarabilir. Secure Boot ve TPM'yi BIOS’tan kontrol et: Bu adım daha teknik; eğer hata hala devam ediyorsa bu ayarları BIOS'tan açman gerekebilir.