Onaylı Üye
DMdc verirmisin
fiyatlar normal dostumNİE BU AKDAR PAHALI
Tek seferlik kullanıyorsunuz güncelleme almasına gerek yok format atana kadar bypass modül devam eder.dostum tek seferlik mi doğru mu anladım? + olarak güncelleme alacak mı ne kadar garantili vs vs
Anladım peki şöyle bu vanguarda güncelleme gelecek sürekli o sırada bu programın detected olduğun varsayarsak teknik olarak 1 güncellemede de gidebilir gibi düşün onu soruyorumTek seferlik kullanıyorsunuz güncelleme almasına gerek yok format atana kadar bypass modül devam eder.
Dostum bypass modül program varsayımı ile çalışmaz vanguarda güncelleme gelmesi modülü etkilemez.Anladım peki şöyle bu vanguarda güncelleme gelecek sürekli o sırada bu programın detected olduğun varsayarsak teknik olarak 1 güncellemede de gidebilir gibi düşün onu soruyorum
i hopewish it was free
Çok pahalı-- Phiên bản làm việc--
!! Tất cả các phiên bản Windows !!
Vanguard Bypass Edilip Hwıd Ban Riskini Ortadan Kaldırır.
Tüm Windows Sürümlerinde Çalışır.
Satın Aldıkdan Sonra 1 Kere Çalıştırmak Yeterlidir.
Süresi Siz Diğer Formatı Atana Kadardır.
Vanguard bị bỏ qua và loại bỏ nguy cơ bị cấm Hwid.
Nó hoạt động trên tất cả các phiên bản Windows.
Nó là đủ để chạy nó 1 lần sau khi mua.
Thời lượng là cho đến khi bạn loại bỏ định dạng khác.
HWID BAN RİSKİNİ ORTADAN KALDIRIR. YALNIZCA HESAP BANI ATAR BU SAYEDE TEKRARDAN HESAP OLUŞTURUP DONANIM BANI YEMEDEN YENİ HESAPLA OYUNA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ.
LOẠI BỎ NGUY CƠ HWID BAN. CHỈ CÓ TÀI KHOẢN NÉM LẤY BAN, VÌ VẬY BẠN CÓ THỂ TẠO LẠI TÀI KHOẢN VÀ TIẾP TỤC TRÒ CHƠI BẰNG TÀI KHOẢN MỚI MÀ KHÔNG CẦN LẤY BAN PHẦN CỨNG.
Tr Key Fiyatlandırma ↴
200₺
Giá khóa Eu ↴
20 đô la
Ban yedikden sonra spoofere 400 tl vermek pahalı ise bypass kat ve kat ucuz.Çok pahalı
tamamdır dostum bunu merak ettim teşekkür ederimDostum bypass modül program varsayımı ile çalışmaz vanguarda güncelleme gelmesi modülü etkilemez.
Rica ederimtamamdır dostum bunu merak ettim teşekkür ederim
Bu yaptığı aimbot poligonda bile banlatan arkadaş değil mi ? Yazılım hakkında pek bir bilgin olduğunu düşünmüyorum teşekkür ederim yorumun içinsadece hesap banı atar ne ya :QWEEQWEQWEWQ kral scam konu açmışsın bide savunuyorsun kafayı yiyeceğim şimdi asddasadsadsasd
Agalar boşa paranızı yazık etmeyin sadece hesap banı atar dediği şey hwid ban yiyorsunuz zaten bundan kaçışınız yok sadece hesap banı diye birşeyde yok sadece ban yersiniz sonra oyuna girebilirsiniz 2 maç atar tekrar ban yersiniz alın size 200tl çöpe atma taktiği
gerçekten yarıldım bu satıcıya ya sadece ban atar nedir knk? ŞLEWQŞSADŞSLAD BÖYLE BİR Method olamaz olsa dahi saçmalığın daniskası yeminle beynimi yere bıraktım ya okurken İ:ddsadece hesap banı atar ne ya :QWEEQWEQWEWQ kral scam konu açmışsın bide savunuyorsun kafayı yiyeceğim şimdi asddasadsadsasd
Agalar boşa paranızı yazık etmeyin sadece hesap banı atar dediği şey hwid ban yiyorsunuz zaten bundan kaçışınız yok sadece hesap banı diye birşeyde yok sadece ban yersiniz sonra oyuna girebilirsiniz 2 maç atar tekrar ban yersiniz alın size 200tl çöpe atma taktiği
4 yıllık admine böyle bir laf atmak büyük bir aptallık ister şahsen uhpep'i tanırım kendisinin hiç bir hilesi bilerek ya da isteyerek dt olmaz her zaman elinden geleni yapar yaptığı şeyler (kendisine ait olan şeyler) min 6 ay ud götürür. arkadaş boş yapmış böyle bir şeyi internet tarihinde ilk defa görüyorum. valorant betadan çıktığından beri hep yabancı ve türk forumlarda hile-spoofer konularını inceledim birçok paralı hilede tester olarak rol aldım ama arkadaşın vaadini ilk defa duyuyorum büyük ihtimalle van152yi ortadan kaldırıp 3 maç sonra van5 yemenizi sağlıyon ucuz bir program arkadaşın elinde kanıt veya işleyişine dair de birşey yoktur büyük ihtimalle. internette bedavaya spoofer konuları var bizzat geçen hafta kendim yaptım ve hala oynuyorum böyle kendiniz zeki sanan insanlara paranızı kaptırmayın dostlar paranız böyle insanlara değezBu yaptığı aimbot poligonda bile banlatan arkadaş değil mi ? Yazılım hakkında pek bir bilgin olduğunu düşünmüyorum teşekkür ederim yorumun için
Bu konuyla alakalı tek birşey vardı: Windows sürümünü düşürmek. Windows sürümünü 1709 yapıyordunuz ve HWID yemiyordunuz. Bu yöntem tabiki fixleneli çok oldu. Arkadaş galiba böyle bir method keşfetmiş ve satıyor olabilir. Ama şunu bilinki mutlaka fixlenecektir. Vanguard yapay zekaya sahip gelişmiş bir AC. Her geçen gün güncelleme alıyor ve yüzlerce kişi ban yiyor. Hile açabilirsiniz ama saklanamazsınızsadece hesap banı atar ne ya :QWEEQWEQWEWQ kral scam konu açmışsın bide savunuyorsun kafayı yiyeceğim şimdi asddasadsadsasd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?