Uzman Üye
Zaten yeniden başlattım en az 5 6 kere fln ama olmadıknk bilgisiyarını yeniden başlat cogunlukla bende geciyor
Önceden yaptığımda olmamıştı ama yine de şimdi deniyorum hocam.
- Başlat bölümünden “Denetim Masası” kısmına girin.
- “Program Ekle veya Kaldır” yolunu takip edin.
- Program listesinin içerisinden “Riot Vanguard” yazılımını bulun ve kaldırın.
- Valorant oyununa tekrardan girin.
- Bu sefer alacağınız hata “Vanguard Başlatılamadı. Lütfen Tekrar Başlatın.” olacaktır.
- Hata penceresini kapatın ve “Görev Yöneticisi” sonrasında “Hizmetler” yolunu takip edin.
- Hizmetlerin arasından “vgc” uygulamasını bulun.
- Hizmetin üzerine sağ tıklayarak başlangıç türünü “Otomatik” olarak ayarlayın.
- Bilgisayarı yeniden başlatın.
- Antivirüs programlarını devre dışı bırakın.
- Oyuna tekrar giriş yapın.
Yeniden başlatıcağımı biliyorum zaten şimdi deniyorumYeniden başlat dostum bilgisayarı zaten detay vermiş @Rectwa
Daha öncesinde ben de bu şekilde crash alıyordum. Herhangi bir oyun içi banınız yoksa çözülmesi olağandır.Zaten yeniden başlattım en az 5 6 kere fln ama olmadı
Post automatically merged:
Önceden yaptığımda olmamıştı ama yine de şimdi deniyorum hocam.
Hocam yaptım otomatik yeniden başlattım hizmetlerde vgc otomatite ama çalışıyor demiyor çalışıyor demesi gerekiyor mu yoksa o valorantı açtığımda açılıyor mu
- Başlat bölümünden “Denetim Masası” kısmına girin.
- “Program Ekle veya Kaldır” yolunu takip edin.
- Program listesinin içerisinden “Riot Vanguard” yazılımını bulun ve kaldırın.
- Valorant oyununa tekrardan girin.
- Bu sefer alacağınız hata “Vanguard Başlatılamadı. Lütfen Tekrar Başlatın.” olacaktır.
- Hata penceresini kapatın ve “Görev Yöneticisi” sonrasında “Hizmetler” yolunu takip edin.
- Hizmetlerin arasından “vgc” uygulamasını bulun.
- Hizmetin üzerine sağ tıklayarak başlangıç türünü “Otomatik” olarak ayarlayın.
- Bilgisayarı yeniden başlatın.
- Antivirüs programlarını devre dışı bırakın.
- Oyuna tekrar giriş yapın.
Eğer söylediğiniz şey hile için ise evet doğru lakin valorantta 22H2 gibi bir sorun mevcut değil. Bizzat ben kullanıyorum ve sorunsuz şekilde girebiliyorum.Bu arada bazı kişiler Windows 10 22H2 valorant çalışmıyor diyor dogrumudur
vgc otomatik yaptım yine olmadı bu arada.
Bu arada bazı kişiler Windows 10 22H2 valorant çalışmıyor diyor dogrumudur
vgc otomatik yaptım yine olmadı bu arada.
Şu dediklerimi yaptınız mı hocam?Valorant 128 hata kodu, oyunda bir bağlantı sorunu olduğunu ve sunuculara bağlanamadığınızı belirtir. Bu sorun genellikle internet bağlantınızla ilgili olabilir veya Riot Games sunucularıyla bir bağlantı sorunu olabilir.
1-) İnternet bağlantınızı kontrol edin: Oyunda bağlantı sorunları genellikle internet bağlantınızın yavaş veya kesintili olması nedeniyle oluşur. İnternet bağlantınızı kontrol edin ve hızını ve bağlantı kalitesini iyileştirmek için gerekli adımları atın.
2-) Valorant sunucularını kontrol edin: Riot Games sunucularıyla bir bağlantı sorunu varsa, oyuna giriş yaparken 128 hata kodunu alabilirsiniz. Riot Games sunucularının çalıştığını kontrol etmek için Valorant'ın resmi Twitter hesabını veya Riot Games'in resmi web sitesini kontrol edebilirsiniz.
3-) Firewall ve Antivirüs yazılımınızı kontrol edin: Firewall veya Antivirüs yazılımınız Valorant'a bağlanmanıza engel olabilir. Bu nedenle, bu yazılımların Valorant'a erişimine izin verildiğinden emin olun.
4-) Valorant'ı yeniden yükleyin: Valorant'ı kaldırın ve yeniden yükleyin. Bu, oyun dosyalarının doğru şekilde yüklenmesine yardımcı olabilir.
5-) Riot Games Destek Ekibi ile iletişime geçin: Yukarıdaki adımları denemenize rağmen sorununuz devam ediyorsa, Riot Games Destek Ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. Sorununuzu açıklayın ve destek ekibinden yardım isteyin.
Onları önceden yapmıştım Windows defender kapalı tamamen anti virüs yazılımı kullanmıyorum internet hızım 28 MBs gösteriyor yani herşey normal ama başlatamıyorum sorun 22H2 den kaynaklı olabilir miŞu dediklerimi yaptınız mı hocam?
22H2 sürümünde herhangi bir problem yok, ancak hile kullanmak istiyorsanız sürümünüz nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz.Onları önceden yapmıştım Windows defender kapalı tamamen anti virüs yazılımı kullanmıyorum internet hızım 28 MBs gösteriyor yani herşey normal ama başlatamıyorum sorun 22H2 den kaynaklı olabilir mi
hile için hangi sürümü kullanmayı tercih etmeliyim hocam ama hileden önce valorantı bi açabilsem açılmıyor işte22H2 sürümünde herhangi bir problem yok, ancak hile kullanmak istiyorsanız sürümünüz nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz.
windows 1909 . güncel olarak kullanıyorumhile için hangi sürümü kullanmayı tercih etmeliyim hocam ama hileden önce valorantı bi açabilsem açılmıyor işte
1909 sürümünü tercih edebilirsiniz hocam bir de bu sürümde deneyinhile için hangi sürümü kullanmayı tercih etmeliyim hocam ama hileden önce valorantı bi açabilsem açılmıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?