Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
hocam vanguardı kapasan oyuna giremezsin hileyi kulanmak isdiyorsan düz açman lazımvalorant vanguardı kapatabiliyor muyuz mesela radar hack açıcam ama nasıl kapatılacağını bilmiyorum yardımcı olur musunuz teşekkürler bilgim olmadığı için sizlere soruyorum
Hocam eğer kapatırsanız oyuna giriş yapamazsınızValorant Vanguard'ı kapatabiliyor muyuz? Mesela radar hack açacağım ama nasıl kapatılacağını bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Teşekkürler, bilgim olmadığı için sizlere soruyorum.
Vanguard çoğu anti-cheat gibi heartbeat sistemi kullanıyor, yani kısacası Vanguard kapalı olduğu zaman sadece oyunu dumplayabilirsin onun dışında hile açıp bir de maça girme şansın yok maalesef.
vanguardı kapatırsan oyuna giremezsin diye biliyorum.
hocam vanguardı kapasan oyuna giremezsin hileyi kulanmak isdiyorsan düz açman lazım
sağ altda simgesi vardir ona tıklayın sağ tık kapat veya ayarlar uygulamalar ordan devre dışı var bende şuan yüklü olmadıgı için tam detaylı yazamadım ama bu yöntem çözer
sağ aşşağıdaki gizli sekmeleri göster okundan kapatabilirsin fakat kapattığın zaman oyuna giremezsin hileyi direkt açman gerek
Tamamdır hocam teşekkürler dediğim gibi hileyi yapan kişiler ve ya kişi açıklamada belirtmemiş kapanacak mı vs diye ondan dolayı sordum yine de sağ olun teşekkür ederimVanguard kapalı oynayamazsın. Hile zaten çalışıyor öyle
np hiç bir oyunun kolay kolay anti cheat sistemini kapatamazsın bilgin olsun.Tamamdır hocam teşekkürler dediğim gibi hileyi yapan kişiler ve ya kişi açıklamada belirtmemiş kapanacak mı vs diye ondan dolayı sordum yine de sağ olun teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?