Üye
hile olsa denerdikte bulamadık .
söylediğine göre adamların koruma mekanızması diğer oyunlar için üretlilen hileleri dahi algılayıp hwıd ban atıyor? sence bu adamlar hazırlıklı mı yani. Adam kendi oyununda kullanılmayan bir hile için seni banlıyor...baya bilgsissin oyun başka oyunun hilesi cheat engineyi kendi hilesi gibi algılyıp hwid ban atıyor
İnternette yapılanlar hiç bir halta yaramaz. Ring 0 sistem açıldığı gibi başlayan şeyleri içerir vanguard ring 2 veya 1 de çalışıyor olması lazım benim kullandığım spoofer ring 0 da yani bios geldiği gibi aktif hale geliyor bu sayede vgc.sys Yani vanguardın koruması aktif olmadan sistemimi gizliyorPeki bunu hile kullanırken mi açmalıyım yoksa ban yedikten sonra mı kullanmalıyım? Ufak bir araştırma yaptım bilgisayar yeniden başlatılana kadar değiştirerek gösteriyormuş. Yeniden başlattıktan sonra orjinal verilere geri dönüyormuş.
evet atm olarak öle başka oyunların hilesidende banlıyorsöylediğine göre adamların koruma mekanızması diğer oyunlar için üretlilen hileleri dahi algılayıp hwıd ban atıyor? sence bu adamlar hazırlıklı mı yani. Adam kendi oyununda kullanılmayan bir hile için seni banlıyor...
это безопасно или нет?
Dude why are you trying to accumulate messages?это безопасно или нет?
ya doğru bi sistem hataları var hatası şu başka oyunların hilesini algılaması bu biraz sıkıntı ama aşılması zor bi sistem.Bence Hile Kullanıcılarını Caydırıcak Bi Sistem Ama Birazcık Sert Galiba
ben size kullanmanızı örenmem 6 günn kullanırsınız ama sonra daha hiç oynamaya bilirsinizarkadaşlarımdan kullanan var ama henüz ban yemediler, bence kullanabilirsin.