Üye
Var. Bayadır bekledim oyuna girdikten 5 dakika sonra çıktı. Ama vanguard neden kendini belli etmiyor onu anlamadım.Görev yöneticisinden ayrıntılara tıkla vgc tarzı bir şey yazıyor mu kontrol et bakalım bi
Oluyo dostum bazen bendede Vanguard olmuyor sağ altta görev yöneticisindede göremiyorum bazen riot hacklendikten sonra çıkan buglardan biri İstenmeden olan bişi bi güncellemeyle düzelir.Dostum büyük ihtimalle bug olmuştur ama ben yine buna inanmıyorum çünkü oyuna girdiğin zaman valorant hata verir ve vanguardı açmanı ister senden böyle bir olayın olacağını sanmıyorum
açık o zaman kardoVar. Bayadır bekledim oyuna girdikten 5 dakika sonra çıktı. Ama vanguard neden kendini belli etmiyor onu anlamadım.
mümkün değil hocam vanguardsız valorant açılmazOluyo dostum bazen bendede Vanguard olmuyor sağ altta görev yöneticisindede göremiyorum bazen riot hacklendikten sonra çıkan buglardan biri İstenmeden olan bişi bi güncellemeyle düzelir.
oyundayken oluyor zaten hocammümkün değil hocam vanguardsız valorant açılmaz
hizmetler kısmında çalışıyordur öyle bir bug olsa biri kullanmasını bulur şimdiye vanguard bypass diye uçuk fiyatlara satardı hocamoyundayken oluyor zaten hocam
Bilmiyorum da herzaman olmuyor zaten bu oyun minecrafta döndüğü zamanlar oluyo genelde bu olayhizmetler kısmında çalışıyordur öyle bir bug olsa biri kullanmasını bulur şimdiye vanguard bypass diye uçuk fiyatlara satardı hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?