Dostum şunu unutma valoranr vanguardsiz calismaz illaki biryerlerde açıktır. İyi oyunlarİyi geceler arkadaşlar. Bugün bir şey farkettim. Valorant oynarken bende vanguard yok. Oyunu açınca, launcheri güncelleyincede altlarda göremiyorum. Yani şuan resmen vanguard olmadan çalışıyor. Bu bir bug mu yoksa yeni bir özellik mi? Eğer vanguard çalışmıyorsa bunu kırdım mı demek oluyor? Eğer çalışmıyor ise 3.parti yazılımlardan etkilenir miyim? Teşekkürler.
Bug değil bilerek kapanıyor oyundayken calistigi icin orada gozukmuyorvanguard olmadan oyunu açamazsın bugdur o
bende görünüyor ama alttaDostum şunu unutma valoranr vanguardsiz calismaz illaki biryerlerde açıktır. İyi oyunlar
Post automatically merged:
Bug değil bilerek kapanıyor oyundayken calistigi icin orada gozukmuyor
Bazı pclerde gozukmez onu bilmiyorum ama vanguardsiz valo oynanmiyorbende görünüyor ama altta
kanka ya silmissindir yada hata vardir. Oyunu silip geri yükliye bilirsinİyi geceler arkadaşlar. Bugün bir şey farkettim. Valorant oynarken bende vanguard yok. Oyunu açınca, launcheri güncelleyincede altlarda göremiyorum. Yani şuan resmen vanguard olmadan çalışıyor. Bu bir bug mu yoksa yeni bir özellik mi? Eğer vanguard çalışmıyorsa bunu kırdım mı demek oluyor? Eğer çalışmıyor ise 3.parti yazılımlardan etkilenir miyim? Teşekkürler.
Dostum büyük bir ihtimalle bug olmuştur bu banada oluyordu 1-2 hafta sonra kendiliğinden düzeldiİyi geceler arkadaşlar. Bugün bir şey farkettim. Valorant oynarken bende vanguard yok. Oyunu açınca, launcheri güncelleyincede altlarda göremiyorum. Yani şuan resmen vanguard olmadan çalışıyor. Bu bir bug mu yoksa yeni bir özellik mi? Eğer vanguard çalışmıyorsa bunu kırdım mı demek oluyor? Eğer çalışmıyor ise 3.parti yazılımlardan etkilenir miyim? Teşekkürler.
hocam arka pilanda valorant çalışmaya başladı gibi vanguard da aynı şekilde açılıyor görev yöneticisinde görebilirsinİyi geceler arkadaşlar. Bugün bir şey farkettim. Valorant oynarken bende vanguard yok. Oyunu açınca, launcheri güncelleyincede altlarda göremiyorum. Yani şuan resmen vanguard olmadan çalışıyor. Bu bir bug mu yoksa yeni bir özellik mi? Eğer vanguard çalışmıyorsa bunu kırdım mı demek oluyor? Eğer çalışmıyor ise 3.parti yazılımlardan etkilenir miyim? Teşekkürler.