Valorant ve diğer oyunlardan gereksiz banlanma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Öncelikle herkese merhaba, bir sorun yaşıyorum fakat çözümünü bulamadım gitti 2 gündür hemen konuya geçeyim:

Bloodhunt denilen bir oyun var bilirsiniz yeni çıktı o oyunda bir modmenu kullandım (aimbot/wh) neyse oyundan ban yedim. İyi güzel sıkıntı yok sonrasında Fortnite'a girdim normal bir şekilde oynuyorum ve bir anda oyundan attı VPN veya hile tespit edildi hatasıyla ardından arkada hile yok. Bir daha girdim maça ve bir daha atıp 24 saatlik ban verdi 24 saat geçene kadar Valorant oynadım 24 saatin sonunda Epic Games'e girdim ve perma ban yediğimi gördüm Hesap 11K değerindeydi.

Ticket attım Epic'e ve hile tespit edilmiş banı kaldıramayız dediler, ben de üzüldüm ama bir şey diyemedim sonrasında dedim Valorant gireyim 24 saat boyunca hilesiz kullanmıştım Valorant'tan da ban yediğimi gördüm. Hemen o hileyi sildim virüs taraması vs yaptım her şey temizlenince Fortnite'a girdim ve yine aynı hatayı almaya başladım. Durduk yere her oyundan ban yiyorum anlayacağınız ne oldugunun farkında değilim Apex Legends'e girmek istemiyorum hesap 2K değerinde inşallah ban yememişimdir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam temiz bi formatla bence bilgileri vesaire yedekliyip sorun ortadan %100 kalkacaktır :D

kinda outta luck
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle %temp% ve %appdata% temizlemeni öneririm temp i tamamen temizleyebilir appdata da ise hilenin verilerini silebilirsin
Herhangi bir sorun olduğunda tekrardan yazarsan yardımcı olmaya çalışırım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam oyun fark etmeksizin başka bir oyun içinde olsa hack kullandıysanız bu normal. Log dosyalarını temizlemeniz lazım YouTube'dan video izleyin. En temizi olsun derseniz bir format derim ben.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
vanguard başka oyunlara ait hile exe veya 3. part uygulamaları görünce hesabı ve cihazı banlıyor. fortniteden büyük ihtimalle cihaz banı yedin. valorant cihaz banın 3 ay sonra açılır. ama fortnite hiç açılmayabilir.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum bir oyunun hilesini kullandıktan sonra loglarını temizleyip PC resetlemen lazım sen eğer logları temizlemeden PC reset atmadan diğer oyunlara atlarsan banı yersin ve Vanguard bu hile açacagın zaman hep kapalı olmalı.

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Virüs yedin ve silemedin bence yada o hile ekran kartı veya işlemcide bi ayar yaptı ve silsende öyle kaldı

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
CS:GO'da ban yemiştim hile yokken her yere ticket attım ama umurlarında olmadı.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bunun sebebi bazen macro uygulamaları olabiliyor bilginize arkdaşlar mouse application veya farklı oyunların skin changerları veya hilelerini algılıyo dikkatli olun!

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende de aynısı oldu o kadar önlem almama rağmen banlandım %appdata% lprb silm logs ları sildm temp temizledim virüs taraması yaptım

KeatreN
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Log temizliği denmiş vanguard yapıyor genel olarak bu şeyleri aynı şeyi yaşayıp ana olmayan bi hesabı banlatınca format atmıştım şimdiye kadar yapmadıysan yap yaptıktan sonra malwarebytes isimli bi virüs programı var formatı usb üzerinden atmaz isen eski kalanlardan yine aynı şeyi yaşayabilirsin bu programı çalıştırıp temizliğini yaptıktan sonra kalan hesapların ile oynamaya devam edebilirsin :/

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum bir oyunun hilesini kullandıktan sonra loglarını temizleyip PC resetlemen lazım sen eğer logları temizlemeden PC reset atmadan diğer oyunlara atlarsan banı yersin ve Vanguard bu hile açacagın zaman hep kapalı olmalı.
aga logları temizlemek derken %temp% falan gibi mi ?

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
benıde banladılar valorant sebepsız ban 4 ay sonra gorusuruz dıyorlar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
mümkünse ana kartını değiştir sonrada çok iyi ve güzel format at sonra banın kalkabilir kalkmayabilirde

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
gereksiz banlanma oldugunu düşünmüyorum ama başka oyunda kullandıgın bi programı algılamış olabilir diye düşünüyorum

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hileyi sildikten sonra loglarıda silmeniz lazım hocam.İlalki başka oyunda hile yapacaksanız vanguard vs. kapatın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...