Çözüldü Valorant video çekerken hileyi gizlemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Evet, başlıkta da yazdığı gibi hileyi video çekerken nasıl gizlerim? Oyun Valorant, Valorant'ta gizlemek istiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Galiba dediğin şey internal hack (external da olabilir fakat sanmıyorum) dediğimiz hile bu hile ekran videosu alırken oyunu seçtiğinde esp, health bar gibi özellikleri göstermez sadece oyunu gösterir ve sen hile kullanırken sanki hile yokmuş gibi videosunu çekebilirsin pubg mobilde bunu kullanan arkadaşım var.

My Soldiers Rage My Soldiers Scream
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Galiba dediğin şey internal hack (external da olabilir fakat sanmıyorum) dediğimiz hile bu hile ekran videosu alırken oyunu seçtiğinde esp, health bar gibi özellikleri göstermez sadece oyunu gösterir ve sen hile kullanırken sanki hile yokmuş gibi videosunu çekebilirsin pubg mobilde bunu kullanan arkadaşım var.
aynen loader kullanıyorsan zaten hile ayrı sekme olarak geçiyor zaten çoğu hile de pencereli moddan oynaman gerek bundan dolayı
Post automatically merged:

aynen loader kullanıyorsan zaten hile ayrı sekme olarak geçiyor zaten çoğu hile de pencereli moddan oynaman gerek bundan dolayı
ayrıca bunu discorddan yayın açarak kontrol edebilrisin

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Post automatically merged:

ayrıca bunu discorddan yayın açarak kontrol edebilrisin
Evet işte ordan aklımda kaldı zaten benim de arkadaş hileyle oynarken açmıştı ama gözükmüyordu söyleyince de anlatmıştı böyle böyle diye baya iyi birşey hem hileyle oynamak hemde belli etmemek :D

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Pubg mobile da bunu yapmak istersen şu şekilde yapıyorsun; OBS üzerinden Gameloop' u seçiyorsun hile arkaplanda çalıştığı için videoda/yayında sadece oyun gözüküyor. Valorant' da da bunun geçerli olduğunu düşünüyorum

My Soldiers Rage My Soldiers Scream
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Evet işte ordan aklımda kaldı zaten benim de arkadaş hileyle oynarken açmıştı ama gözükmüyordu söyleyince de anlatmıştı böyle böyle diye baya iyi birşey hem hileyle oynamak hemde belli etmemek :D
ben bf4 de kullanıyordum arkadaşıma yayın açıyordum dcden bi tık hava atıyordum xd

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Internal hileler için kayıtta gizlemek mümkün değil diye biliyorum. Yani forumdaki bu hile için gizleyemezsiniz.

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bu hileyi video da neysede yayinda açmayin abi rezil edersniz kendinizi bir daha yayında yapamazsınız

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
dostum bunun için kullandığın hilede stream proof özelliği olması gerek diye biliyorum kendin gizleyemezsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...