Süper Üye
Evet, başlıkta da yazdığı gibi hileyi video çekerken nasıl gizlerim? Oyun Valorant, Valorant'ta gizlemek istiyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri:
aynen loader kullanıyorsan zaten hile ayrı sekme olarak geçiyor zaten çoğu hile de pencereli moddan oynaman gerek bundan dolayıGaliba dediğin şey internal hack (external da olabilir fakat sanmıyorum) dediğimiz hile bu hile ekran videosu alırken oyunu seçtiğinde esp, health bar gibi özellikleri göstermez sadece oyunu gösterir ve sen hile kullanırken sanki hile yokmuş gibi videosunu çekebilirsin pubg mobilde bunu kullanan arkadaşım var.
ayrıca bunu discorddan yayın açarak kontrol edebilrisinaynen loader kullanıyorsan zaten hile ayrı sekme olarak geçiyor zaten çoğu hile de pencereli moddan oynaman gerek bundan dolayı
Evet işte ordan aklımda kaldı zaten benim de arkadaş hileyle oynarken açmıştı ama gözükmüyordu söyleyince de anlatmıştı böyle böyle diye baya iyi birşey hem hileyle oynamak hemde belli etmemekaynen loader kullanıyorsan zaten hile ayrı sekme olarak geçiyor zaten çoğu hile de pencereli moddan oynaman gerek bundan dolayı
Post automatically merged:
ayrıca bunu discorddan yayın açarak kontrol edebilrisin
ben bf4 de kullanıyordum arkadaşıma yayın açıyordum dcden bi tık hava atıyordum xdEvet işte ordan aklımda kaldı zaten benim de arkadaş hileyle oynarken açmıştı ama gözükmüyordu söyleyince de anlatmıştı böyle böyle diye baya iyi birşey hem hileyle oynamak hemde belli etmemek![]()
Bende öğrendiğimden beri kullanıyorum müthiş havalı bişey düşünmüyolar bile hile olup olmadığımı :dddben bf4 de kullanıyordum arkadaşıma yayın açıyordum dcden bi tık hava atıyordum xd
benim bildiğime göre böyle bir ihtimal yok üzgünümEvet, başlıkta da yazdığı gibi hileyi video çekerken nasıl gizlerim? Oyun Valorant, Valorant'ta gizlemek istiyorum.
Güzel video güzel yayın çıkar yapabilirsenEvet, başlıkta da yazdığı gibi hileyi video çekerken nasıl gizlerim? Oyun Valorant, Valorant'ta gizlemek istiyorum.