Teşekkürler, spor ile attım PC banınıticket atmasan bile ilk defa yediysen 3 ay sonra kalkıyor diye biliyorum ben ama emin değilim ben ticket atmıştım şu tarihte açılıcak banınız dediler o tarihten 1 gün sonra açılmıştı benim banım
SpooferTeşekkürler, spor ile attım PC banını
My Its 1909 And Its Giving Blue ScreenTR : Windows 10 x64 - 20H2 sürümlerinde sorun yaşayanlar var. Güncellemeyi deneyin. Hala çalışmıyorsa, 1909 sürümüne format atmayı deneyin. ( Bir kişi 1909 sürümüne format atıp çalıştığını belirtti.)
EN : There are those who have problems with Windows 10 x64 - 20H2 versions. Try the update. If it still doesn't work, you need to format version 1909. ( Someone said he formatted version 1909 and it worked. )
is there any free spoofer for val and also how high of a ban risk is there ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdownload it and try again.
Ban duration is up to the user. It's fine as long as you don't report and show it.
start hack after match openstatus:0x0000022 hatasını veriyor ne yapmam lazım
Hayır herkes kullanabilir.hile için 50 yorum mu lazım ?
Bilgisayarının sürümü ne?Hala çalışıyor yaklaşık 17-18 maç attım. 30-40 fps alıyor olmama rağmen gayet güzel sonuçlar elde ediyorum maç sonucunda sadece 4 defa lose aldım. Birkaç tane sorun var;
1- İlk el hem kendi tamınızı hemde karşıyı görüyorsunuz ve kim kimin takımında anlamakta problem yaşıyorum.
2- Beni karşı takımda gösteriyor yani 4 vs 6 maç atıyormuşuz gibi gözüküyor skor tablosunda.
3- Spike nerde göremiyorsunuz. Arada bir yazıyla yazdığını gördüm sanırım ama emin değilim. Yanlış olabilirim bu konuda.
4- Kendi takım arkadaşınızı görmediğiniz için mesela 3 kişi a gidebiliyorsunuz farkında olmadan. Size bol bol hakaretler edilebiliyor malesef.
En önemlisi Spike ı kurma görevi bizdeyken görebilirsek ve kendi takım arkadaşlarımızıda görebilirsek çok iyi olur.
20h2 sürümü içindir..
yaw bak şu sorunları yazıp durmayın vanguard gibi bi sistemin algılamaması önemli elde varken dahasını istemeyin sen valo hilesi çıktığına dua etHala çalışıyor yaklaşık 17-18 maç attım. 30-40 fps alıyor olmama rağmen gayet güzel sonuçlar elde ediyorum maç sonucunda sadece 4 defa lose aldım. Birkaç tane sorun var;
1- İlk el hem kendi tamınızı hemde karşıyı görüyorsunuz ve kim kimin takımında anlamakta problem yaşıyorum.
2- Beni karşı takımda gösteriyor yani 4 vs 6 maç atıyormuşuz gibi gözüküyor skor tablosunda.
3- Spike nerde göremiyorsunuz. Arada bir yazıyla yazdığını gördüm sanırım ama emin değilim. Yanlış olabilirim bu konuda.
4- Kendi takım arkadaşınızı görmediğiniz için mesela 3 kişi a gidebiliyorsunuz farkında olmadan. Size bol bol hakaretler edilebiliyor malesef.
En önemlisi Spike ı kurma görevi bizdeyken görebilirsek ve kendi takım arkadaşlarımızıda görebilirsek çok iyi olur.
20h2 sürümü içindir..
Söylenme amacıyla yazmadım ben bunları. Yaşadığım sorunları iletiyorum ki başkalarının tecrübeleri nedir hem onu öğrenmiş oluyoruz cevap ayzanlar sayesinde hemde yorumlamamı yapıyorum. İstediğim gibi sorunları yazarım.yaw bak şu sorunları yazıp durmayın vanguard gibi bi sistemin algılamaması önemli elde varken dahasını istemeyin sen valo hilesi çıktığına dua et
bende de oluyor ne yapmalıyımbende error veriyor click me ye bastığımda çözümünü bilen var mı?
tuşa bida basınca kapanıyor diye biliyorum dene baklalımKendi takımıma silah atamıyorum
windows 10x64 bit lazım bende de oluyordu win 10 geçtim düzeldibende de oluyor ne yapmalıyım
windows 10 kullanmak.bende error veriyor click me ye bastığımda çözümünü bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?