HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
hemen bi format bios up amidewin kardesm kalktı ban h.oBen lotus'u oynarken çok sevmiştim şu banımız bi açılsın haziran'da artık legit bir şekilde biz de başlarız güzel bir video olmuş
teşekkürlerYeni çıkan map lotusu bi çoğumuz sevmiyoruz evet biliyorum ama elimizden geldiğince win almak için gayret edioruz bende bu videoyu sizinle paylaşmak istedim
Winleriniz bol olsun iyi seyirler.
Spoofer yok mu bro alsana beklemeBen lotus'u oynarken çok sevmiştim şu banımız bi açılsın haziran'da artık legit bir şekilde biz de başlarız güzel bir video olmuş
hemen bi format bios up amidewin kardesm kalktı ban h.o
Bizimkisi asus be abiler kaldırması zor oluyor uğraşmak istemedim pekSpoofer yok mu bro alsana bekleme
Araştır bence hazirana cok var 6 ay mı ban yedimBizimkisi asus be abiler kaldırması zor oluyor uğraşmak istemedim pek
Yok 4 ay atıyor ya işte valorant haziran'ın 5'inde açılacakAraştır bence hazirana cok var 6 ay mı ban yedim
denicem olursa yazarım bence yarıyacakYeni çıkan map lotusu bi çoğumuz sevmiyoruz evet biliyorum ama elimizden geldiğince win almak için gayret edioruz bende bu videoyu sizinle paylaşmak istedim
Winleriniz bol olsun iyi seyirler.
bi dal yaktım sana hocamBizimkisi asus be abiler kaldırması zor oluyor uğraşmak istemedim pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?