Nvidiada'da böyle bir açık vardı o da fixlendi sıra bunda bunuda yakında fixlerler ama sanmıyorum ki fixleseler bile bu tür açıkları tamamen kapatamazlarİlk yorumdeğerli bir paylaşım iş yapar fakat yakında fixlenecektir. Elinizi çabuk tutun.
Oluyor .... Amd işlemci kullanıyorumamd işlemcilerde olmuyormu XD
Algılanmaz çünkü bu bi driver gibi düşünün intelin yapmış olduğu bir program kullananlar sadece hile yapanlar değil grafik performansını analiz etmek artırmak için kullananlarda var hangi birini nasıl ayırt edebilsin ritoFix yer mi veya belli etmeden oynasak ban yer miyiz algılanma gibi bir durum var mı?
Yes this one is bug.Is this a bug?
Bunu farkedeceklerini sanmıyorum yani nasıl anlasınlar ki sonuçta analiz programı bufixlenmesi hızlı olur ama banı hileden değil oyun açığından faydalanma falan olur ufak bir ban ihtimali var ama güzel paylaşım saol
Nasıl yaa emin misiniz hocam bundan dolayı olduğuna?denemeyin anında ban yedim
evet ilk maçtan ban yedim sadece ilk raund açtım adamların yerlerini gördüm çalışıyormuş diyip kapattım ve ban yedim maç esnasında şimdi ara bul hwid spoofer XDNasıl yaa emin misiniz hocam bundan dolayı olduğuna?
Çok garip özellikle ilk raund adamların yerini görüp kapattın ama maç esnasında ban yedinevet ilk maçtan ban yedim sadece ilk raund açtım adamların yerlerini gördüm çalışıyormuş diyip kapattım ve ban yedim maç esnasında şimdi ara bul hwid spoofer XD
Fix yiyecek muhtemelen ama yapacak bir şey yok diğer arkadaş nasıl ban yemiş onuda bilmiyorum intele ait olan bir programdan nasıl ban yiyebilir ki raporsuz...fix yer mi diye içimde bir korku var ama çok güzel bir konu olmuş dostum
dostum intele ait bir program fakat işin içinde varolantın vanguard anti cheat sistemi varsa her şey olabilirFix yiyecek muhtemelen ama yapacak bir şey yok diğer arkadaş nasıl ban yemiş onuda bilmiyorum intele ait olan bir programdan nasıl ban yiyebilir ki raporsuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?