- Konuyu başlatan
-
Çok garip gerçekten daha önce nvidianın bu tarz farklı bir bugınıda kullandım fixlendi ama mesela ban yemedim onun yerine çalışmadıdostum intele ait bir program fakat işin içinde varolantın vanguard anti cheat sistemi varsa her şey olabilir
büyük ihtimalle legit oynasanda ban yiyeceksin bu method bir sürü yerde paylaşıldı başka bir program bulmaya bakArkadaşlar hile çalışıyor fakat, hile yiyen bir kaç arkadaşım oldu ona göre çok dikkatli oynayın. Olabildiğince legit oynayın yoksa anında ban yemeniz an meselesi uyarımı yapayım da ben..
Hazırda bir kaç programım var buna benzerbüyük ihtimalle legit oynasanda ban yiyeceksin bu method bir sürü yerde paylaşıldı başka bir program bulmaya bak
Hocam madem kullanıyorsun denedim lakin çalıştıramadım rica etsem discord ismini verirmisin ekliyeyim ekran paylaşarak göstermek istiyorum hemde bi kontrol etmiş olursun.Arkadaşlar sorunsuz bir şekilde hala ban yemeden kullanılabiliyor bilginize. Ban yedim diyenlerin çoğu ya daha önce aim assist tarzı programlar kullananlar ya da aldatmaya yönelik kimse kullanmasın diye yapılan yorumlar bilginize. Arkadaşlarım bu hileden değil aim assist'ten ban yemişGüvenli bir şekilde kullanabilirsiniz sürekli olarak konuyu güncelleyeceğim detected olduğu zaman bilgisini vereceğim tekrar
Tabi hocam yarın yapabiliriz şuan biraz yoğunum freelancerlık yaptığım için çalışıyorumHocam madem kullanıyorsun denedim lakin çalıştıramadım rica etsem discord ismini verirmisin ekliyeyim ekran paylaşarak göstermek istiyorum hemde bi kontrol etmiş olursun.
Gerek kalmadı çalışmadığı halde banlandımTabi hocam yarın yapabiliriz şuan biraz yoğunum freelancerlık yaptığım için çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?