İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
yok knk koysunlar, fortniteda zaten bu baya iyi, xboxda nekadar aim assist olursa olsun, en iyi pc oyuncusu en iyi konsol oyuncusundan daha iyi oynarOrtak server koymasınlarda nereye götürüyorlarsa götürsünler. Aim asist saçmalığıyla uğraşmak istemiyorum açıkcası
Dostum o konuda haklısın ama çok yetenekli olmayan oyuncuları da düşünmek lazım Silverda aim asisti olan birisi ile olmayan birisinin kapışıp bu olaya rekabetçi denmesi ne kadar doğru olur bilemiyorum.yok knk koysunlar, fortniteda zaten bu baya iyi, xboxda nekadar aim assist olursa olsun, en iyi pc oyuncusu en iyi konsol oyuncusundan daha iyi oynar
Muhtemelen cross-platform seçeneği eklerle rocket league'deki gibi, orada bu seçeneği işaretleyince farklı platformlarla eşleşiyorsunuz işaretetlemezseniz eşleşmiyorsunuzOrtak server koymasınlarda nereye götürüyorlarsa götürsünler. Aim asist saçmalığıyla uğraşmak istemiyorum açıkcası
konuda yer alan dosyaları bizzat kendim buldum oyun dosyaların içinden ve bir çok yerde sağlam kaynaklarda paylaşıldı geleceğine dairİnanasım gelmiyor açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?