Evet, şanslısın ki hesap banı atılmış.
Yani başka bir hesapta oynayabiliyorsan boşuna uğraşmışsın da nt.d
Bazen riot böyle güzellikler yapabiliyor sizde o güzelliğe şahit oldunuzArkadaşlar ciddi misiniz hahaha 3.parti yazılım kullandım ve donanım banı yemedim mi
Çok epic bir olay
Arkadaşlar ciddi misiniz hahaha 3.parti yazılım kullandım ve donanım banı yemedim mi
Çok epic bir olay
Bazen riot böyle güzellikler yapabiliyor sizde o güzelliğe şahit oldunuzdarısı başımıza.
kanka bendede öyle oluyor nadiren ama bir daha kullanırsan ve yersen yiyeceksin donanım büyük ihtimal sen bilirsinnn
Arkadaşlar hwid ban yememişsin demiş riot bana bi güzellik yapmışhocam eğer hileden ban yediyseniz asla o hesaba girilmez hwıd banda 3 aya kalkıyor
hesaba bişey yatirmadiysan zararın yoktur hocamArkadaşlar hwid ban yememişsin demiş riot bana bi güzellik yapmış
Arkadaşlar ciddi misiniz hahaha 3.parti yazılım kullandım ve donanım banı yemedim mi
Çok epic bir olay
hesaba bişey yatirmadiysan zararın yoktur hocam
Valla ben de pek ciddi olamıyorum ama milyonda bir gelir adama bu şans .d Baya şanslısın hatta.
hesap banı atıldığna şükret new hesapla devam etmen lazım
zaten para yatırdığın hesapta hile kullanmak enayilik olurdu xdSıkıntı yok hocam hesaba para yatırmamıştım
no need for this i didn't give money to my account
Aynen öyle hala hwid ban yemediğime şaşırıyorumzaten para yatırdığın hesapta hile kullanmak enayilik olurdu xd
donanım banı dediğiniz tam olarak ne oluyor bilgim olmadığı için soruyorum daArkadaşlar hepinize selam, geçen Valorant radar hilesi ile oynarken maçın ortasında bir anda VAN 152 hatası geldi ekranıma ve Riot Client'te kalıcı olarak uzaklaştırıldığımı gördüm. Sonrasında Riot'a donanım banımın süresi hakkında bilgi almak için ticket açtım, bana böyle dönüş yaptılar yani ben donanım banı yemedim mi? Sadece hesabın kurtarılmaz yazmışlar. Bir de VAN 152 hatasını gördükten sonra hemen spoof atmıştım, boşuna mı uğraşmışım?
Ekli dosyayı görüntüle 87179
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?