Sıralamalarda ilerledikçe, daha yüksek sıradaki maçları temsil eden yeni üçgenler alt sıradaki maçların yerini alacak. Rozetin sınırı da o sıralamada elde ettiğiniz galibiyet sayısına göre değişecek. Bazıları için, bir sahnenin sonundaki rozetleri oldukça renkli görünecek ancak VALORANT rankına hakim olan en üstte olanlar için som altın bir üçgen olacak.
Sıralamalarda ilerledikçe, daha yüksek sıradaki maçları temsil eden yeni üçgenler alt sıradaki maçların yerini alacak. Rozetin sınırı da o sıralamada elde ettiğiniz galibiyet sayısına göre değişecek. Bazıları için, bir sahnenin sonundaki rozetleri oldukça renkli görünecek ancak VALORANT rankına hakim olan en üstte olanlar için som altın bir üçgen olacak.
Sıralamalarda ilerledikçe, daha yüksek sıradaki maçları temsil eden yeni üçgenler alt sıradaki maçların yerini alacak. Rozetin sınırı da o sıralamada elde ettiğiniz galibiyet sayısına göre değişek istesen biraz araşırıp sitelerinden bakabilirsin açıklaması var orda
ben yücelik 1 den düştüm art arda maç kaybettim ve dia2 oldum şu an kazandığım maçta 20 / 18 gitsem bile top 10 sıralamasında 2 ve ya 3 olsam bile 1 maç içerisinde yine de 15 veriyor daha dün yaşadım maç kaybettiğimde ise 20den aşşağı düşürmüyor hala bana saçma geliyor yüceliğe çıkarken de en düşük 15 en yüksek 40/50 vurdum. Maç kaybetmemek için de 5 girmek daha kafi ama az alabilirsin yine de