Twitch Wakery
Süper Üye
şuanda hile injectlenmiyor sende öylemiValorantın Yeni Sezonu İçin Rank Kasmaya Başlıyoruz, Şuan 2 Kişi Hileliyiz. Yeni Hesaplar Açtığım İçin Sıfırdan Başlıcam Hesaplara.
Hileli Gelmek İsteyenler: Fazla Belli Etmeden ( Mesela Birden Fazla Sisin İçinden Vurmayın, Duvar Arkası Taramayın. Adamı Bariz Şekilde İzlemeyin)
Hilesiz Gelmek İsteyenler: Kolunuz Bacağınız Olursa Sevinirim, Çünkü Takımda Çok Adam Öldürünce Raporluyorlar.
Discord Kullanıyorsanız : Wakery#8111
Hile Kullanıyorsanız DC Gelmek Zorunda Değilsiniz Ama Gelirseniz de İyi Olur,
Hile Kullanmıyorsanız Oyun İçi Sesli Sohbeti Kullanmanız Şarttır
rankınız hileyi kullanmaya yetmediği için dc veya oyundan konuşmak zorundasınız.oyun içinde konuşsak dc gelmesek oluyor mu
onun için bizde takım topluyoruz. eğer geleceksen mesaj atvalla kral çok isterim ama bazı şerefsiz ler sen bile hileli olan seni bile kendi takım arkadaşın raporluyor
kolun yoksa boşa zaman kaybı olursun dostum. seri seri kasmak istiyoruz.aslında ben altınım beni boostlarsanız 10 numara olur la
evet, ama düzelir yarına veya akşama. gelmek istiyorsanız sizde mesaj atın özeldenşuanda hile injectlenmiyor sende öylemi
kolum olmadığını kim söyledi 65 vurup kaybediyorum TR Arkadaşları saolsunrankınız hileyi kullanmaya yetmediği için dc veya oyundan konuşmak zorundasınız.
onun için bizde takım topluyoruz. eğer geleceksen mesaj at
kolun yoksa boşa zaman kaybı olursun dostum. seri seri kasmak istiyoruz.
evet, ama düzelir yarına veya akşama. gelmek istiyorsanız sizde mesaj atın özelden
size kolunuz yok demedim, yazdığımı bidaha okuyun.kolum olmadığını kim söyledi 65 vurup kaybediyorum TR Arkadaşları saolsun
ortalama veya üstü oynuyorsanız sorun yokbende gelsem beni kastırsanız nasıl olur ?
biz kasıyoruz şuandailk önce rekabetçi modu için +20 level kuralı getirildiği için yeni hesaptan kasamazsınız arkadaşımla bende rank kasmayı düşünüyorum 2 kişi hile kullanıyoruz legit olarak eğer elinizde hesap yoksa rekabetçi modu açık pasif hesap sağlayabilirim (ücretsiz)
hilesiz iseniz birazda kolunuz varsa neden olmasın. discord varsa ekleyinplat kabul ediyo musunuz
sizin sitedeki rankınız hileyi kullanmak için yeterli değil ama nasıl kullanıcaksınız?Bende gelmek isterim dostum hileli bir şekilde takımınızda yer var ise.
Selamın aleykum kardeşim YAŞ 31 Şuan sezon sıfırlandı plat 1 den gold 2 attı trigger bot ile oynuyorum main reyna jet dc istek attım McTakeR#6360 dc adresim kabul edersen girerizValorantın Yeni Sezonu İçin Rank Kasmaya Başlıyoruz, Şuan 2 Kişi Hileliyiz. Yeni Hesaplar Açtığım İçin Sıfırdan Başlıcam Hesaplara.
Hileli Gelmek İsteyenler: Fazla Belli Etmeden ( Mesela Birden Fazla Sisin İçinden Vurmayın, Duvar Arkası Taramayın. Adamı Bariz Şekilde İzlemeyin)
Hilesiz Gelmek İsteyenler: Kolunuz Bacağınız Olursa Sevinirim, Çünkü Takımda Çok Adam Öldürünce Raporluyorlar.
Discord Kullanıyorsanız : Wakery#8111
Hile Kullanıyorsanız DC Gelmek Zorunda Değilsiniz Ama Gelirseniz de İyi Olur,
Hile Kullanmıyorsanız Oyun İçi Sesli Sohbeti Kullanmanız Şarttır.
tamamdır gelin sizdeSelamın aleykum kardeşim YAŞ 31 Şuan sezon sıfırlandı plat 1 den gold 2 attı trigger bot ile oynuyorum main reyna jet dc istek attım McTakeR#6360 dc adresim kabul edersen gireriz
dc adresiniz varsa daha hızlı konuşabilirizEpineFrinn #PRF ekle kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?