Valorant da her iki türlü maçları izledim 2 Aynı elonun oyuncusu Plat 2 biri ısındırarak denedik 20-6-2 Reyna oynadı maçı güzelce devam ettirdi ama ısındırmadan ilk 5 round 6-3-1 so raund a 38 7 4 aynı ve Reyna oynadı karşı rakip plat 1 den aşağı yok ikiside maçı kazandı ama kendimde deneyimledim doğaçlama gidince bir kill artışı ve adapte oluş gördüm cs:go ısındırmak evet daha iyi ama valorant çizgimsi bir oyun csgo daki gerçeklik bu oyunda olmadığında rakibi kolayca görebiliyorsun böyle artıları var csgo da ısındırmadan bunu yapsak kesinlikle ısındıran taraf kazanırdı valo biraz daha farklı umarım kendimi anlatabilmişimdir sizlerinde fikirlerini merak ettiğimden açtım bu anketiHer daim ısınmak daha iyidir. Cs go zamanlarım da ısınmadan oyun atmazdım. Yararını uzun vadede göreceksin, ki alışkanlıkta yapan bir durumdur. Sevgilerle
aimlab gerçekten de dendiği gibi aim i geliştiriyor mu yoksa düz oyuncuların saçmalıklarımı?ben genelde valorantta ddeğilde aimlabde elimi ısındırırım şuan immoyum ve kazanırmıyım genelde cevabım belki ortalama hem kaybederi mhem kazanrıım açıkçası bunun senin oyun adabpte olmana bağlı
Gerçekten gelişme sağlıyor tabi senin kendini ne kadar zorladığına ve odaklandığına bağlı. Elbette belirli bir rutin içinde tekrarlamalısın ki ilerleme kaydedesinaimlab gerçekten de dendiği gibi aim i geliştiriyor mu yoksa düz oyuncuların saçmalıklarımı?
evet geliştiriyor elmasdan immomya çıkmama epey ayrdımı dokunduaimlab gerçekten de dendiği gibi aim i geliştiriyor mu yoksa düz oyuncuların saçmalıklarımı?
yakında denemeliyim o programı ozman bu kadar büyük yardımı olacağını düşünmemiştimevet geliştiriyor elmasdan immomya çıkmama epey ayrdımı dokundu
teşekür ederim konuyu report ederek kapattıryakında denemeliyim o programı ozman bu kadar büyük yardımı olacağını düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?