ben biraz belli ediyorum ama sende nasıl bilmiyorum mesela viper oynuyorum r basıyorum adamın yakınına cross koyuyorum gördüğüm an vuruyorum bazen smoke atıp sanki rastgele tarayarak öldürmüş gibi yapıyorumtamamen aynı olayı yaşıyorum sadece hesap banı yiyiyorum ve maç ortasında oluyor genelikle 5. maçtan sonra böyle oluyor bazende 3-4çözenler varsa söyleyebilirmi
legit oynuyorum yinede yiyorum anlamadım gittiben biraz belli ediyorum ama sende nasıl bilmiyorum mesela viper oynuyorum r basıyorum adamın yakınına cross koyuyorum gördüğüm an vuruyorum bazen smoke atıp sanki rastgele tarayarak öldürmüş gibi yapıyorum
sen nasıl düzelttin ustaknk şunu söyleyim farklı oyunlar ama arkada oyunun hilesini kapatsam bile otomatik çalışıyordu bunun yüzünden 1 ay boyunca hesaba giremedim exp para vs sıfırlandı daha önceden kullandığın bir hile varsa kökten sildiğine emin ol görev yöneticisinden bak bir de kaynak izleyiciden açıp bak anormal dışı program var mı diye olmadı 3 parti yazılım programı varsa hile olmasa bile oda banlatabilir başka çözüm bilmiyorum dostum
knk delaylı ban yemişsinsen nasıl düzelttin usta
pc format at amidewin volumeid yap düzeliyorknk delaylı ban yemişsin
nasıl oluyor oknk delaylı ban yemişsin
Dostum demekki legit oynayamıyorsun...legit oynuyorum yinede yiyorum anlamadım gitti
Yer dostum.ben lolde script oynuyorum ama valodada skinli elosu yuksek hılesız oynadıgım carım var ban yermı ?
kanka bi dc versenepc format at amidewin volumeid yap düzeliyor
valla dayı 1 ay dediğim gibi ban yedim ticket attım adamlar da bana bildiğin hile kullanmışsın falan tarzı yazdılar sinirlendim onlara daha sonra baktım yeni hesap açıp oynarken kaynak izleyiciden baktım anormal dışı bir şey vardı ztn hafif ram yiyordu araştırdım eski hilem çalışıyordu öyle farkettim fakat güvenemedim 1 ay sonra pc sıfırladım garanti çözüm formattısen nasıl düzelttin usta
reis legit derken normal bir kullanıcının (hileli olarak) yaptığı hatalardan gördüklerin nelerden yani 12-11 olsa bir maç ve 1v3 kalsan adamların alacağı çok belli olsa bile smoke atıp adamları rastgele vurmuş gibi yaparmısın@Nyka bu wh ile immo 3 e legit bir şekilde çıkan biriyim. bence legit olayını tartışmak saçma
o zaman neden her girdiğim hesap 5-12 maç arasında ban yiyohwid değil nhesap banı yemişin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?