Valorantı buga soktum galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Geçen bir konu açmıştım valoda hileden ban yememe rağmen hesap banı olduğununa dair.
şuan o tekrarlanıyor nasıl oluyor bilmiyorum ilk hesabı plat2den dia 2 50lpye kadar attım ban yedi sonra başka bir hesabı gold 2den plat4e attım ban yedi ve her seferinde farklı hesaplara girip dereceli maç atabilyorum şuan 2 hesapda denedim 2 hesapta ortalam 5-12 maç arası dayanıyor nasıl oluyor bu bilen var mı? (hileden ban yediğime eminim)

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
tamamen aynı olayı yaşıyorum sadece hesap banı yiyiyorum ve maç ortasında oluyor genelikle 5. maçtan sonra böyle oluyor bazende 3-4 çözenler varsa söyleyebilirmi

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
tamamen aynı olayı yaşıyorum sadece hesap banı yiyiyorum ve maç ortasında oluyor genelikle 5. maçtan sonra böyle oluyor bazende 3-4 çözenler varsa söyleyebilirmi
ben biraz belli ediyorum ama sende nasıl bilmiyorum mesela viper oynuyorum r basıyorum adamın yakınına cross koyuyorum gördüğüm an vuruyorum bazen smoke atıp sanki rastgele tarayarak öldürmüş gibi yapıyorum

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
legit oynuyorum yinede yiyorum anlamadım gitti

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
knk şunu söyleyim farklı oyunlar ama arkada oyunun hilesini kapatsam bile otomatik çalışıyordu bunun yüzünden 1 ay boyunca hesaba giremedim exp para vs sıfırlandı daha önceden kullandığın bir hile varsa kökten sildiğine emin ol görev yöneticisinden bak bir de kaynak izleyiciden açıp bak anormal dışı program var mı diye olmadı 3 parti yazılım programı varsa hile olmasa bile oda banlatabilir başka çözüm bilmiyorum dostum

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
sen nasıl düzelttin usta

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Her eloda oynadım ultralegit oynamaya çalışıyorum hiç ban yemedim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben lolde script oynuyorum ama valodada skinli elosu yuksek hılesız oynadıgım carım var ban yermı ?

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
@Nyka bu wh ile immo 3 e legit bir şekilde çıkan biriyim. bence legit olayını tartışmak saçma

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sen nasıl düzelttin usta
valla dayı 1 ay dediğim gibi ban yedim ticket attım adamlar da bana bildiğin hile kullanmışsın falan tarzı yazdılar sinirlendim onlara daha sonra baktım yeni hesap açıp oynarken kaynak izleyiciden baktım anormal dışı bir şey vardı ztn hafif ram yiyordu araştırdım eski hilem çalışıyordu öyle farkettim fakat güvenemedim 1 ay sonra pc sıfırladım garanti çözüm formattı

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
@Nyka bu wh ile immo 3 e legit bir şekilde çıkan biriyim. bence legit olayını tartışmak saçma
reis legit derken normal bir kullanıcının (hileli olarak) yaptığı hatalardan gördüklerin nelerden yani 12-11 olsa bir maç ve 1v3 kalsan adamların alacağı çok belli olsa bile smoke atıp adamları rastgele vurmuş gibi yaparmısın

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hocam zaten hwid bandada direkt oyuna giriş yapamıyor değilsinki giriyorsun yeni hesaptan 1-2 el sonrasında ban yiyorsun tekrar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...