Seçkin Üye
Madem derdin diğer oyunları oynamak bu kadar uğraşa girmene gerek yok, Valorant'ı da SSD'ye kur ban yediğin zaman diğer oyunlarını oynamana engel değil.Harici taşınabilir bir disk alıp içine başka bir windows kurup valorant kursam ve onda sadece valorant oynayıp ban yesem sadece o diske format atıp amidewin yaptığımda banım kalkar mı işim bitince kendi ssdimi takıp diğer oyunlarıma devam etsem?
hayır hocam diğer dosyalarım oyunlarımıda kaldırmadan format atıp amidewinle valorant banımı kaldırmak olayımMadem derdin diğer oyunları oynamak bu kadar uğraşa girmene gerek yok, Valorant'ı da SSD'ye kur ban yediğin zaman diğer oyunlarını oynamana engel değil.
aga bu ssd hard disk olayı kesin bi ihtimal kaldırıyor hem hwid yiyorsun sen bi kere anakart banıHarici taşınabilir bir disk alıp içine başka bir windows kurup valorant kursam ve onda sadece valorant oynayıp ban yesem sadece o diske format atıp amidewin yaptığımda banım kalkar mı işim bitince kendi ssdimi takıp diğer oyunlarıma devam etsem?
hayır anakart banımı zaten amidewinle kaldırıyorum onda sorunum yok ama sürekli format atmak yoruyo bende başka disk alıp ona win kurup valorantta o diskte ban yesem ve sadece o diski formatlasam diyorumaga bu ssd hard disk olayı kesin bi ihtimal kaldırıyor hem hwid yiyorsun sen bi kere anakart banı
anladım. o diski formatlasan büyük ihtimal girersin.hayır anakart banımı zaten amidewinle kaldırıyorum onda sorunum yok ama sürekli format atmak yoruyo bende başka disk alıp ona win kurup valorantta o diskte ban yesem ve sadece o diski formatlasam diyorum
teşekkürleranladım. o diski formatlasan büyük ihtimal girersin.
knk banı hangi spooferla kaldırıyosun.hayır anakart banımı zaten amidewinle kaldırıyorum onda sorunum yok ama sürekli format atmak yoruyo bende başka disk alıp ona win kurup valorantta o diskte ban yesem ve sadece o diski formatlasam diyorum
Süper taktik beeEvet olur, hatta bunu tek bir diskle bile yapabilirsin ki ben öyle yapıyorum
Diskten 80 gb bölüp 2. disk oluşturdum oraya Windows 10 1709 kurdum ve sadece Valorant kurulu hileyle orada oynuyorum. Ban yiyince de sadece orada spoofluyorum sıkıntı kalmıyor.
way defkhan hocam koydu farkını teşekkürler hocam o spoofladığınız diski tekrar formatlıyorsunuz değilmi spoof öncesiEvet olur, hatta bunu tek bir diskle bile yapabilirsin ki ben öyle yapıyorum
Diskten 80 gb bölüp 2. disk oluşturdum oraya Windows 10 1709 kurdum ve sadece Valorant kurulu hileyle orada oynuyorum. Ban yiyince de sadece orada spoofluyorum sıkıntı kalmıyor.
amidewin hocamknk banı hangi spooferla kaldırıyosun.
Ücretlimi, pek bi bilgim yokda kusura bakma seni meşgul ettimway defkhan hocam koydu farkını teşekkürler hocam o spoofladığınız diski tekrar formatlıyorsunuz değilmi spoof öncesi
Post automatically merged:
amidewin hocam
Kullandığın spoof methoduna bağlı dostum eğer sağlam cleanerın varsa formata ihtiyaç duymadan banı kaldırabilirsin. Valorant'ı yüklemeden önce geri yükleme noktası oluşturursan bu da yardımcı olabilir sıfırdan kurulum yapmaktsan sadece bir geri yükleme yaparsın maksat kalıntıları temizlemek.way defkhan hocam koydu farkını teşekkürler hocam o spoofladığınız diski tekrar formatlıyorsunuz değilmi spoof öncesi
Post automatically merged:
amidewin hocam
One olm soygun planu gibiEvet olur, hatta bunu tek bir diskle bile yapabilirsin ki ben öyle yapıyorum
olmaz diye biliyorumHarici taşınabilir bir disk alıp içine başka bir windows kurup valorant kursam ve onda sadece valorant oynayıp ban yesem sadece o diske format atıp amidewin yaptığımda banım kalkar mı işim bitince kendi ssdimi takıp diğer oyunlarıma devam etsem?
başkan ilk sorum 100 mesajla nasıl valo hilesini kullanıyorsun 2 ci sorum , eğer kullanıyorsan bu kadar fazlamı ban var ? belli etmediğin sürece ban veriyorlarmı ?Harici taşınabilir bir disk alıp içine başka bir windows kurup valorant kursam ve onda sadece valorant oynayıp ban yesem sadece o diske format atıp amidewin yaptığımda banım kalkar mı işim bitince kendi ssdimi takıp diğer oyunlarıma devam etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?