hocam valorant ileride unutulcak aynı cs gibi olucak yeni oyun cıkcak herkes ona gecicekArkadaşlar ben valorant yeni karakter getirmeme tarafındayım neden derseniz bundan 3-4 yıl sonra bir ton karakter olcak ve çok saçma bir hal almaya başlıcak setler deseniz zaten iyon,yağmacı,oni bunların hep 2.versionunu getirdiler daha nereye kadar böyle gidicekler
işte bu yuzden csbir sürü ajan ve oyunun mekaniği değişir diye düşünüyorum sade oyunlar daha iyi
Onu yazmayı unutmuşumişte bu yuzden cs
Lolde şuan 140 şampiyon var tamam diyelim valorant lol gibi uzun ömürlü oldu 140 şampiyon geldi her karakterin 4 yeteneği var 560 yetenek oluyor toplam bir fps oyununda sencede fazla değilmiLol gibi hep güncel ve hiçbir zaman ucu bucağı bilinmeyen bir oyun olarak görüyorum
Evet fazla ama bu olmayacak şey değil zamanla valorant'ın ajanları da öyle olacak lol gibi ilk valo çıktığı zaman nasıldı azdı şampiyonlar artıyor artıkLolde şuan 140 şampiyon var tamam diyelim valorant lol gibi uzun ömürlü oldu 140 şampiyon geldi her karakterin 4 yeteneği var 560 yetenek oluyor toplam bir fps oyununda sencede fazla değilmi
Cs2 bu ay sonu veya nisan başı geliyormuş tekrar bi yükselişe geçer cs. hileyede çözüm bulurlarsa valorant oyuncusu baya bi düşüş yaşarCs gibi hileye çözüm bulunamaz ve unutulucak yerinede yeni çıkan oyunlar alır cs go 2 iyi olursa 3 yıl sonra cs 2 geçer
Evet haklısın. Cs 2 nin bu ay sonu çıkacağı net bilgimiCs2 bu ay sonu veya nisan başı geliyormuş tekrar bi yükselişe geçer cs. hileyede çözüm bulurlarsa valorant oyuncusu baya bi düşüş yaşar
Cs bağımlısı bi arkadaş söylemişti onaylandı diye şimdi youtube ye "cs2 ne zaman çıkıyor" yazdım başlıklarda hep bu ay sonu çıkıyor diye videolar var galiba bu ay sonuEvet haklısın. Cs 2 nin bu ay sonu çıkacağı net bilgimi
Bencede valorant böyle daha ayrıca valorantin ömrü wolftü gibi uzun olucak ama herşeyi parayla yapmasalar daha iyi olur mesela skinler oyun parasıyla satılsa DaHa iyi olurArkadaşlar ben valorant yeni karakter getirmeme tarafındayım neden derseniz bundan 3-4 yıl sonra bir ton karakter olcak ve çok saçma bir hal almaya başlıcak setler deseniz zaten iyon,yağmacı,oni bunların hep 2.versionunu getirdiler daha nereye kadar böyle gidicekler
2 yıla patlar gibi geliyor banaArkadaşlar ben valorant yeni karakter getirmeme tarafındayım neden derseniz bundan 3-4 yıl sonra bir ton karakter olcak ve çok saçma bir hal almaya başlıcak setler deseniz zaten iyon,yağmacı,oni bunların hep 2.versionunu getirdiler daha nereye kadar böyle gidicekler
Yok be hocam oyun parasıyla satılmaz bedava oyun olduğu için geçimini sağlayacak biryer olması lazımBencede valorant böyle daha ayrıca valorantin ömrü wolftü gibi uzun olucak ama herşeyi parayla yapmasalar daha iyi olur mesela skinler oyun parasıyla satılsa DaHa iyi olur
Hocam yıllar boyu oynanır bu oyun, lol gibi. Varlığını hep sürdürecektir.Arkadaşlar ben valorant yeni karakter getirmeme tarafındayım neden derseniz bundan 3-4 yıl sonra bir ton karakter olcak ve çok saçma bir hal almaya başlıcak setler deseniz zaten iyon,yağmacı,oni bunların hep 2.versionunu getirdiler daha nereye kadar böyle gidicekler
hocam 20 karakter vardı baya iyiydi gekko geldi 21 oldu gittikçe kötüleşiyorArkadaşlar ben valorant yeni karakter getirmeme tarafındayım neden derseniz bundan 3-4 yıl sonra bir ton karakter olcak ve çok saçma bir hal almaya başlıcak setler deseniz zaten iyon,yağmacı,oni bunların hep 2.versionunu getirdiler daha nereye kadar böyle gidicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?