valorantta 8 gb ram ile 16 gb ram arasındakı fark nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Rx 6500 xt
i310100f
8 gb 2667 mhz
sistem var ortalama 136 fps alıyorum 8 gb ram daha eklesem farkı ne olur
Bir 8 daha takıp dualchannele fps nizi bir nebze de olsa arttırabilirsiniz. Hele apu sistemlerde çok büyük fark oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Görüntü ayarlarınından çok bir değişiklik olacağını sanmıyorum bu tarz durumlar grafik kartına bakıyor ama.

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Valorant gibi oyunlarda, RAM miktarı performansı etkileyen önemli faktörlerden biridir. 8 GB RAM'in 16 GB RAM'e göre daha az olduğu göz önüne alındığında, birçok oyuncu için performans artışı görmeleri muhtemeldir.
Ek olarak, 2667 MHz hızında RAM'iniz var ve RAM hızı da performansı etkileyen bir faktördür. Daha yüksek hızlı RAM'iniz olsa bile, sisteminizdeki diğer bileşenlerin desteklediği en yüksek hızda çalışabilirsiniz.
Daha fazla RAM eklemek, sistem belleği kullanımını dengeleyerek daha pürüzsüz bir oyun deneyimi sağlayabilir ve sisteminizin genel performansını artırabilir. Ancak, eklenen RAM miktarının performans artışını belirlemede tek faktör olmadığını unutmayın.
Sistem özelliklerinize baktığımızda, 8 GB RAM ve i3-10100F işlemci ile birlikte RX 6500 XT ekran kartı, ortalama 136 FPS almanızı sağlar. Daha fazla RAM eklemek performansı artırabilir, ancak performans artışının ne kadar olacağını tam olarak tahmin etmek zor. Ancak, genellikle 16 GB RAM'in birçok modern oyunda daha iyi performans sağladığını söyleyebiliriz.
Rx 6500 xt
i310100f
8 gb 2667 mhz
sistem var ortalama 136 fps alıyorum 8 gb ram daha eklesem farkı ne olur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
knk eğer 16 gb ram alacaksan 8x2 al daha iyi performans alırsın

FENERBAHÇE
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka 8 de bir tık drop yiyebilirsin 16 yapabilirsen cok rahatlatırsın pc yi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...