3 Tem 2022 #1 Slmayer Uzman Üye Katılım 26 Haz 2022 Mesajlar 157 Tepki puanı 32 Ödüller 3 Yaş 26 Sosyal 3 HİZMET YILI valorant oynarken ahk trigger kullanıyorum ama güvenince vurmuyor kendim oynarsam oda vuruyor bunu nasıl en verimli hala getiririm
valorant oynarken ahk trigger kullanıyorum ama güvenince vurmuyor kendim oynarsam oda vuruyor bunu nasıl en verimli hala getiririm
3 Tem 2022 #2 cenkbora C Uzman Üye Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 184 Çözümler 2 Tepki puanı 12 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI Formdan bir ahk mı kullanıyorsunuz yoksa farklı bır yerden mı buldunuz
3 Tem 2022 #3 sapphirehorizon Uzman Üye Katılım 22 Mar 2022 Mesajlar 199 Tepki puanı 14 Ödüller 3 Yaş 25 4 HİZMET YILI cenkbora' Alıntı: Formdan bir ahk mı kullanıyorsunuz yoksa farklı bır yerden mı buldunuz Genişletmek için tıklayın ... valo trigger ın dan bahsediyor ui de ki
cenkbora' Alıntı: Formdan bir ahk mı kullanıyorsunuz yoksa farklı bır yerden mı buldunuz Genişletmek için tıklayın ... valo trigger ın dan bahsediyor ui de ki
3 Tem 2022 #4 08oxcter08 Ultra Üye Katılım 4 Haz 2022 Mesajlar 1,559 Çözümler 40 Tepki puanı 220 Ödüller 4 4 HİZMET YILI Slmayer' Alıntı: valorant oynarken ahk trigger kullanıyorum ama güvenince vurmuyor kendim oynarsam oda vuruyor bunu nasıl en verimli hala getiririm Genişletmek için tıklayın ... rengi sarıya cektiniz mi?
Slmayer' Alıntı: valorant oynarken ahk trigger kullanıyorum ama güvenince vurmuyor kendim oynarsam oda vuruyor bunu nasıl en verimli hala getiririm Genişletmek için tıklayın ... rengi sarıya cektiniz mi?
3 Tem 2022 #5 red knight R Üye Katılım 28 Nis 2022 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Yaş 26 4 HİZMET YILI aynen bazen bendede oluyo
3 Tem 2022 Konuyu başlatan #6 Slmayer Uzman Üye Katılım 26 Haz 2022 Mesajlar 157 Tepki puanı 32 Ödüller 3 Yaş 26 Sosyal 3 HİZMET YILI 08oxcter08' Alıntı: rengi sarıya cektiniz mi? Genişletmek için tıklayın ... evet Post automatically merged: 3 Tem 2022 red knight' Alıntı: aynen bazen bendede oluyo Genişletmek için tıklayın ... napcaz Post automatically merged: 3 Tem 2022 formda cenkbora' Alıntı: Formdan bir ahk mı kullanıyorsunuz yoksa farklı bır yerden mı buldunuzform Genişletmek için tıklayın ... formdaki Post automatically merged: 3 Tem 2022 sapphirehorizon' Alıntı: valo trigger ın dan bahsediyor ui de ki Genişletmek için tıklayın ... ayn
08oxcter08' Alıntı: rengi sarıya cektiniz mi? Genişletmek için tıklayın ... evet Post automatically merged: 3 Tem 2022 red knight' Alıntı: aynen bazen bendede oluyo Genişletmek için tıklayın ... napcaz Post automatically merged: 3 Tem 2022 formda cenkbora' Alıntı: Formdan bir ahk mı kullanıyorsunuz yoksa farklı bır yerden mı buldunuzform Genişletmek için tıklayın ... formdaki Post automatically merged: 3 Tem 2022 sapphirehorizon' Alıntı: valo trigger ın dan bahsediyor ui de ki Genişletmek için tıklayın ... ayn
3 Tem 2022 #7 zGanoR Onaylı Üye Katılım 3 Eki 2020 Mesajlar 132 Tepki puanı 8 Ödüller 4 5 HİZMET YILI Slmayer' Alıntı: valorant oynarken ahk trigger kullanıyorum ama güvenince vurmuyor kendim oynarsam oda vuruyor bunu nasıl en verimli hala getiririm Genişletmek için tıklayın ... Daha çözümü yok diye biliyorum bulursan konu açıp söylüye bilir misin
Slmayer' Alıntı: valorant oynarken ahk trigger kullanıyorum ama güvenince vurmuyor kendim oynarsam oda vuruyor bunu nasıl en verimli hala getiririm Genişletmek için tıklayın ... Daha çözümü yok diye biliyorum bulursan konu açıp söylüye bilir misin
3 Tem 2022 #8 TheV1ctor9832 T Uzman Üye Katılım 16 Eyl 2019 Mesajlar 210 Tepki puanı 6 Ödüller 2 Yaş 25 6 HİZMET YILI red knight' Alıntı: aynen bazen bendede oluyo Genişletmek için tıklayın ... Çözümünü bulursan söyle knk
red knight' Alıntı: aynen bazen bendede oluyo Genişletmek için tıklayın ... Çözümünü bulursan söyle knk
4 Tem 2022 #9 cenkbora C Uzman Üye Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 184 Çözümler 2 Tepki puanı 12 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI anladım eger cozum bulabılırsen haberdar olmak ısterım
4 Eyl 2022 #10 Ajan_W Onaylı Üye Katılım 5 Nis 2016 Mesajlar 55 Tepki puanı 8 Ödüller 9 Sosyal 10 HİZMET YILI forumda hali hazırda bir ahk var dilersen onu kullanabilirsin ALT tuşuna basılı tutarak aktif oluyor ALT tuşundan çektiğinde herhangi bir ateş etme olayı yaşamazsın
forumda hali hazırda bir ahk var dilersen onu kullanabilirsin ALT tuşuna basılı tutarak aktif oluyor ALT tuşundan çektiğinde herhangi bir ateş etme olayı yaşamazsın