kanka youn içinden düşük grafiklere al pc zaten çok kötüyse ne kadar uğraşırsan uğraş yükselmezValorant FPS nasıl arttırılır? Yardımcı olur musunuz?
bu işini görmezse unlost fps arttırma yaz knk işe yarıyor. ben yaptım pc kapandı şu an telden yazıyorum ama işe yaradı yani.Şu video işini görür, bana fayda sağlamıştı.
Unlostun taktiğinide denedim cidden fps arttı ama bilgisayarda absürt değişimler oldu. Sonuç format.bu işini görmezse unlost fps arttırma yaz knk işe yarıyor. ben yaptım pc kapandı şu an telden yazıyorum ama işe yaradı yani.
jfsalkjfnalksj unlost abim be.Unlostun taktiğinide denedim cidden fps arttı ama bilgisayarda absürt değişimler oldu. Sonuç format.
senin pcnin formata ihtiyacı omuştur knk yoksa unlost abimin taktiğinde sorun yok yane yanlış anlaşılmasın .Unlostun taktiğinide denedim cidden fps arttı ama bilgisayarda absürt değişimler oldu. Sonuç format.
Hocam unlost yada başka youtube kanalarında fps artırma şekileri var ama sen grafikleri dusurup geforece exprencie den alt r yaparak performans nodunu açarakta fpsın yukselır ama bence youtubdan bak orda direk dosyadan yapıyolar daha yararlıValorant FPS nasıl arttırılır? Yardımcı olur musunuz?
ekran kartınıza performans ayarları yapın grafikleri düşürün arka planda uygulama çalışmasın görev yöneticisindeki başlangıç kısmındaki uygulamaları devre dışı bırakın bu sayede arkada program çalışmasın bilgisayarınız tozluysa temizleyinValorant FPS nasıl arttırılır? Yardımcı olur musunuz?