240 HZ monitörüm var tam verim alamadıktan sonra ne gereği var bu monitörün150-200 arası FPS valorantta gayet fazlasıyla tatmin edici.
Benimde var fakat verim alıyorum240 HZ monitörüm var tam verim alamadıktan sonra ne gereği var bu monitörün
Tam verim alabilecekken neden yarısıyla yetineyimBenimde var fakat verim alıyorum
Yetinme durumu yok oyun böyleTam verim alabilecekken neden yarısıyla yetineyim
Aga anlamıyorsun sanırım ekranım 240 hz ve bundan tam verim almak istiyorum150-200 fps nin nesi az neyine yetmiyor bazıları 50 fps zor alıyor
Moruk sen CS:GO yada diğer fps oyunlarına yönel valorantın durumu bu yani dediğinde haklısın ama tatmin etmiycek seni hiçAga anlamıyorsun sanırım ekranım 240 hz ve bundan tam verim almak istiyorum
riot kadar salak bir firma görmedim aga o kadar ünlendirdiğin bir oyuna neden kötü optimizasyon yaparsınki PUBG de bu yüzden dolayı kaderine terkedildi :////////////Moruk sen CS:GO yada diğer fps oyunlarına yönel valorantın durumu bu yani dediğinde haklısın ama tatmin etmiycek seni hiç
Tamda dediğin gibi ama senin benim gibi ince şekilde düşünen insan sayısı az herkesin zevki farklı bu noktadariot kadar salak bir firma görmedim aga o kadar ünlendirdiğin bir oyuna neden kötü optimizasyon yaparsınki PUBG de bu yüzden dolayı kaderine terkedildi :////////////
kozmetik şeylere yöneleceklerine önce optimizasyonu iyileştirseler çok daha güzel olabilir
1440x1080 de oynuyorum 1920x1080 e alıncada birşey farketmiyorçzönrlke alakası olabilir
I actually gained a 15% fps boost when I set my resolution at 1280x1024I'm playing at 1440x1080, it doesn't matter when I change it to 1920x1080
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?