Valorantta hangi karakter daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Valoranta başladım arkadaşlarım bana şunu bunu al diyorlar ama emin olamadım karakterleri de çok anlayamadım genelde aimim kötüdür adamlara bodoslama dalıp kesebilceğim bir karakter var mıdır ya da hangisi daha iyidir taşıma bakımından.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Neon açarsanız kullanabilirsiniz. Yok ben önden girmeyeyim entry almiyim derseniz sage, sova gibi karakterler işinizi görür.

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hangisi Kolay Dersen Hile Kullanmak istemiyorsan cypher oynarsın rahatlıkla ama hangisi iyi dersen NEON der susarım iyi oyunlar

İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
biraz uğraşıp wallhack gibi oynamak istiyorsan cypher ama direkt bam güm çat oynuycaksan net neon kanka

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Valoranta başladım arkadaşlarım bana şunu bunu al diyorlar ama emin olamadım karakterleri de çok anlayamadım genelde aimim kötüdür adamlara bodoslama dalıp kesebilceğim bir karakter var mıdır ya da hangisi daha iyidir taşıma bakımından.
kral çayını kahveni al cypherı seç bu kadar rahat güzel çar görmedim ben

МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Oynayış tarzınıza ve aiminize göre değişir eğer sakin oynamak isterseniz cyper sage gibi hızlı oynamak istersenizde jett reyna gibi herolar oynayabilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
eğerki operator kullanmayı seviyorsan jettde güzel veya chamber

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Ben KillJoy oynamayı çok seviyorum, bana diğerlerine göre daha etkili geliyor ama oynayış tarzına bağlı.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
cypher öneririm hem oyuna daha rahat alışırsın sonra diğer karakterleride öğrenirsin yavaş yavaş

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Valorantta bütün karakterler eşit denilebilecek şekilde tasarlanmıştır, hepsinin kendine has özellikleri mevcut.
Gelen yamalarda bazen herolara nerf veya buff getiriyorlar.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
karakterlerin o dönemin yamasındaki güç değerlerini görebilirsin.

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Pata küte dalacaksan jett veya neon
Yetenekle kör atıp gireceksen Reyna tavsiye ederim.

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Başlangıç olarak sage alıp takıma yardım etmeye çalışabilirsin, geride kalıp denersin. Taşıma olarak göreceli elbette bana göre Jett.

kerem
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
tüm karakterleri araştırarak oyun tarzına göre sana uyan en iyi karakteri seçebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...