İnternette araştırıp bulabilirsin burda r*ek*l*a*m*a geçer.Hesap nerden satın alabilirim valorant hesabı ? Hile ile banlatmalık
Bu dediğimi yapip kullanıcı adını değiştirirsen geri alamayacaktır.Hesap almak aklımda vardı böyle hilesiz temiz oynamak için bu şüphe vardı bende başka husus varsa paylaşırsan sevinirim
Kullanıcı adı derken oyun için isimden bahsediyorsun demi giriş kullanıcı ismi değilBu dediğimi yapip kullanıcı adını değiştirirsen geri alamayacaktır.
Bir de mailsiz Full skinli hesaplar sakın satın alma 150 TL'ye verdik ertesi gün hesap gitti sonra 1K verdim radiant Full skinli tüm skinler olan hesaba bundan önce mailliydi tabii oda gitti. Ama desteğe başvurup geri aldim satın aldıgım yerin desteğine başvurup dikkat et o yüzden bu olayı yapmayı öğrendigimden beri satın aldığım hiçbir hesap geri gitmedi.
giriş kullanıcı adı değiştirme özelliği geldi valorant'a son dakika haberlerinde duydugum gibi hesap satın aldım yukarıda link bıraktım oraya tıklayarak hesap satın aldıgında kullanıcı adını değiştirebilirsin anında.Kullanıcı adı derken oyun için isimden bahsediyorsun demi giriş kullanıcı ismi değil
satışı yapılan sitede satın alırsan birşey olmaz adam ilk önce veriyor herşeyini deiştirioyrsun onaylıyorsun sonra para gidiyor adama.Kankam bu dönemde hesap alınmaz takas hele hiç yapılmaz takasta çalıp yanlış yapılmaz diye video atıyorlar. D
çoğu site milleti tokatlamanın derdinde kullanıcılar daha doğrusu sabah 3 hesap aldım 3 üde patladı full faso yaniHesap alırken bazı sitlere dikkat edin dolandırılmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?