Bazılarınız için farklı bir anlam ifade etmiş galiba şunu söylemek isterimki sadece deneme amaçlı böyle birşey yaptım tiktok instagram youtube shorts gibi platformlarda bunun kat kat düşük modeline yani ingilizce konuşan bir yapay zeka modeline saçma sapan kurgu hikayeler okutarak milyon izlenenen kanallar var ve yaptıkları nerdeyse hiçbir şey yok dediğim gibi saçma sapan kurgu hikayeler yerine bu tarzda farklı bir içerik çıkarmak istedim türkiye içinde bu tarz videolar yapanlara denk gelmedim tabi dediğim gibi bu bir demo videosu sayılabilir uzun zamanın ardından ilk defa edit&müzik&soru ve cevaplar hepsi yapay zeka ile hazırlandı ve tonlamalar konuşma stilleri dikkate alınmadan yapıldı daha geliştirme aşamasında diyebiliriz tabikide fikrinize saygı duyarım ama yapay zekanın yeni yeni gelişen bir dünyada nobel ödüllü bir kısa film izlemeyi beklemeyeniz teşekkürler.video sarmadı çok klasik cevaplar ve insan sesi olmayınca duygusuz
yapay zekanın ses modeline ait şirket 2022 yılının son çeyreğinde kurulmuş ve nerdeyse kuruluşundan 1 yıl gibi bir süre geçmemiş bir olan bir şirkete ait büyük ihtimalle başka şirketler tarafından fonlanıyor ama ona rağmen içinde yaklaşık 20 dilin ve 25 kişinin ses modeli bulunuyor(ünlüler yok)yapay zekanın sesi benimkinden iyi lan
estağfurullah biz kötü yaptık kusura bakmayınvideoyu beğenmedim klasik cevaplar vasat sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?