spoofer ne demek yardımcı olurmusun=?tabikide ban riski var bende hile için hesabı kasıyorum yersede bir şey olmaz para yatırmadım hiç spooferda var
hocam hwid banı yediğinde direk anakarta ban atıyor ve hiç bir şekilde oynayamıyorsun spofer satın alınca 25 tl 50 tl arası değişiyor anakart adını ıd sını değiştiriyor ve girebiliyorsun ben arkadaştan bedavaya almıştımspoofer ne demek yardımcı olurmusun=?
valoya mı giremiyosun yoksa bütün oyunlarahocam hwid banı yediğinde direk anakarta ban atıyor ve hiç bir şekilde oynayamıyorsun spofer satın alınca 25 tl 50 tl arası değişiyor anakart adını ıd sını değiştiriyor ve girebiliyorsun ben arkadaştan bedavaya almıştım
sadece valoranta hocamvaloya mı giremiyosun yoksa bütün oyunlara
hocam bu spofer loldede geçerlimi?sadece valoranta hocam
evet hocam loldede geçerli oluyor çünkü anakartın adını değiştirdiği için direk full komple hwid banı yediğin oyunlarda açılıyorhocam bu spofer loldede geçerlimi?
peki teşşekkurler ilginiz içinevet hocam loldede geçerli oluyor çünkü anakartın adını değiştirdiği için direk full komple hwid banı yediğin oyunlarda açılıyor
Dostum elinde spoofer varsa özelden nasıl alınıyor yardımcı olur musun?evet hocam loldede geçerli oluyor çünkü anakartın adını değiştirdiği için direk full komple hwid banı yediğin oyunlarda açılıyor
legit nasıl oluyor sadece adam görme açarsak ban atarlarmı report yemezsekLegit oynarsan çoğu zaman yemessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?