Hocam belli etmeden oynamanız gerekiyorlegit nasıl oluyor sadece adam görme açarsak ban atarlarmı report yemezsek
yanlış bilgi ban hwid atılıyor format atmak yetersiztemiz bir formattan sonra main hesabın riske girmez
Hem para veriyorsun hem ban yiyorsun saçma değil miben de ücretli kullandım ama ban kapıda![]()
Belli etmezsen riskli değil hocamvaolda esp risklimi ?![]()
hocam hileyi açtınız var sayalım ve hwid yediniz hwid yediğinizde ana hesabınızla asla girmeyin yoksa o hesapta yasaklanır ben ban yediğimde ana hesabıma girmedim 3 ay bekledim ban kalktığında ise hesabıma tekrar giriş yaptım ve ban yemedi yani böyle yaparsan daha iyi olur ve hesabın riske girmezÇünkü ana hesabıma para yatırdım ve emek verdim PC'yi formatlasam bile hesabım riske giriyor. Elimde eski bir laptop var, onda hile açsam bile 20 FPS'i geçmiyor. Çoğu oyunu hileyle oynadım ama Valorant'ta 1 kere bile hile açamadım.
yanlış bilgi değil eğer format atarsanız kayıtlı hesaplarınız bilgisayarınızdan silinir yani formattan sonra hangi hesap ile girerseniz onlar riske gireryanlış bilgi ban hwid atılıyor format atmak yetersiz
hileyi belli etmedikce sanmiyorumÇünkü ana hesabıma para yatırdım ve emek verdim PC'yi formatlasam bile hesabım riske giriyor. Elimde eski bir laptop var, onda hile açsam bile 20 FPS'i geçmiyor. Çoğu oyunu hileyle oynadım ama Valorant'ta 1 kere bile hile açamadım.
devamÇünkü ana hesabıma para yatırdım ve emek verdim PC'yi formatlasam bile hesabım riske giriyor. Elimde eski bir laptop var, onda hile açsam bile 20 FPS'i geçmiyor. Çoğu oyunu hileyle oynadım ama Valorant'ta 1 kere bile hile açamadım.