Seçkin Üye
bende denemek istiyorum ama düşünce var aklımda oyunda çok fazla hile ile karşılaşıyorum
spoofer nerden buldunValorant'ta hem parali hem parasiz hem forum hilelerini kullandim, her ban yedigimde de spooflayip tekrar girdim. Bir kere olsun main hesabim ban yemedi.
Kek kokusu alıyorum hemde çikolatalııııArkadaşlar hile açmaktan vazgeçtim bugün 9-10 maç attım genel olarak çok iyi geçti iyi oynadığımı düşünüyorum baya mutluyum şuan herkese iyi forumlar Ekli dosyayı görüntüle 74627Ekli dosyayı görüntüle 74628Ekli dosyayı görüntüle 74629Ekli dosyayı görüntüle 74630Ekli dosyayı görüntüle 74631
Siz başka oyun hilesi varken bilgisayarınızda aynı zamandada valorantta yüklüyken sıkıntı oluyormu ben şuan download ediyorumda valoyu antivirüsü açıp temizleyip öyle tıklamıştım downloada mesela başka oyunda hile yaparken nasıl yapmalıyım başka oyun hilesi yüzündende banlanma duyumları aldımda ?Valorant'ta hem parali hem parasiz hem forum hilelerini kullandim, her ban yedigimde de spooflayip tekrar girdim. Bir kere olsun main hesabim ban yemedi.
Usta bu spooferi en baştan kullansak hiç ban yemeden önce hiç bir şekilde ban yememiş oluyoruz değilmi orjinal donanım id`lerehocam hwid banı yediğinde direk anakarta ban atıyor ve hiç bir şekilde oynayamıyorsun spofer satın alınca 25 tl 50 tl arası değişiyor anakart adını ıd sını değiştiriyor ve girebiliyorsun ben arkadaştan bedavaya almıştım
valoya mı giremiyosun yoksa bütün oyunlarahangı oyunda yedıysen HWID banı o oyuna gıremıyosun ama spooferle girersın
Rica ederimsaol hocam![]()
Nasıl yani benim 1 2 kez girdigim hesap bile ban yemistiValorant'ta hem parali hem parasiz hem forum hilelerini kullandim, her ban yedigimde de spooflayip tekrar girdim. Bir kere olsun main hesabim ban yemedi.
Evetsadece valoranta hocam