Valorantta hile kullanmadığım halde banlandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
başka bir oyundayken vanguard çalışır ve valorant a açılmış sayar o yüzdendir

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
ben bu konuda en etkili yontemin spoofer kullanmaktan yana olduğunu düşündüm knk yani yoksa gene durduk yere ban yiyeceksin veya o vanguard başka bir uygulamada bulunan casus yazılımla valorantın bir alakası olduğunu zannetmiştir

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
vanguard sadece valoranta hile inject edince ban atmıyor vanguard arkada açıkken başka oyunda hile açsan bile vanguard onu algılarsa ban yiyorsun

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam merhabalar hwid banini açmazlar ne kadar desteğe başvursanda malesef.. ama windowsa gelirsek sürüm setup kurarak o sürüme cekebilirsiniz ve cekeceğiniz sūrümde hileler daha güzel calisiykr

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Vanguard illaki birşey bulmuştur öyle birşey olmaz

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hwid banınız kalktığı zaman windows 10 1809 sürümünden devam edebilirsiniz hesap banınız açılmayacaktır 'hile açmadım' diye bir kaynak yoktur vanguard algıladıysa her türlü bir oyunda bir şey açmayı denemişsinizdir valorant dahi.
kanka spoff ve bios yap kalkar

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaslar Valorantta hile kullanmadan hwid ban yedim destek falanda attim hesabin baninida geri acmadilar daha benim icin valorant bitmistir dedigim icin bir sey sormak istiyorum ben suanda win 11 kullanıyorum ve ben bir sekilde bu hwid bandan kurtulup hile ile windows 10 1809 sürümünde devam edebilirmiyim?
Varmı anlayan bilen birileri yardımcı olabilecek?
Üçüncü parti yazılım çalıştığı anda vanguard açıksa oto atıyor bende yemiştim 3 aylık olan hesabıma olmuştu

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
benimde başıma gelmişti öyle bir durum hiç hile açmadım ama bana hileden ban yediğim söylendi

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum bazen valorantın boş ban attıgı arkadaslar oluyor ama yedıysen o ban daha acılmaz malesef gecmıs olsun

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam aldığınız uzaklaştırma kodu nedir acaba hile kullanmadığın halde hwid ban yemiş olamazsın mantık olarak

Üye
3 HİZMET YILI
onu nasıl becerdin ne yaptın 2 snde takımı falan mı kestin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...