Onaylı Üye
spoofer ı ben valorantta hile kullandığım zaman ne olur ne olmaz diye kullanıyodum herhangi bi yan etkisini görmedim bir kere aldıktan sonra uzun zaman kullanıyosun zaten tek seferlik değil yani1 kere alınca bitip tekrar banlanma gibi bir durum olur mu peki veya spooferlerde bi kac sitede yorum okudum bazı yan etkileri oluyormuş pcde
Anakart modelini paylaşabilir misin ona göre bir yöntem belirteyim.spooferlerden anlayan birini bulmam lazım ozaman paramin bosa gitmesini istemem
Arkadaslar Valorantta hile kullanmadan hwid ban yedim destek falanda attim hesabin baninida geri acmadilar daha benim icin valorant bitmistir dedigim icin bir sey sormak istiyorum ben suanda win 11 kullanıyorum ve ben bir sekilde bu hwid bandan kurtulup hile ile windows 10 1809 sürümünde devam edebilirmiyim?
Varmı anlayan bilen birileri yardımcı olabilecek?
bu işlerde bayağıdır varsa free spoofflar var ama bulması zoraçılıyor şuan 1809 sürümündeyim
Post automatically merged:
spooferlar var satanlar var eğerki bütcen varsa kaldırabilirsin onun haricinde anakartını değiştirsen bile dğeişmez diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?