- Konuyu başlatan
-
Uzman Üye
msiAnakart modeliniz nedir ?
yok hile kullanmamıştım arkada 3. parti algılayabilicek bir uygulama açıktı ondan ban yedimHocam spoofer kullanıp sorunu çözen arkadaşlarım var. Hangi hileyi kullanıp ban yediniz acaba buradaki mi?
Msi anakartının modelini yazarmısınmsi
Post automatically merged:
yok hile kullanmamıştım arkada 3. parti algılayabilicek bir uygulama açıktı ondan ban yedim
Msi B450M-A PRO MAXMsi anakartının modelini yazarmısın
Raid + amidewin +bios update modem reset banını kaldıracaktırMsi B450M-A PRO MAX
reis raid le amidewini bilmiyorumda yardımcı olur musunRaid + amidewin +bios update modem reset banını kaldıracaktır
reis bunları sıralı bir şekilde yazabilir misinRaid + amidewin +bios update modem reset banını kaldıracaktır
Memory Hackers spoofer var onu kullanarak çözebilirsin sorununuvalla kusura bakma aga bende de vardı kaldıramamıştım yeni pc geçtim direk kötüydü ztn çözümünü bilmiyorum maalesef
msi b450m-a pro maxHocam hangi anakartı kullanıyorsun? Ona göre yardımcı olalım. Güzel bir spoof bios ve temiz format ile kaldırılabilir.
Sıralı bir şekilde yazdım zaten + iş güçten vakit bulamıyorum yazdıklarım ile ilgili bir sürü makale (konu) var araştırarak yapabilirsin çok zor birşey değil zaten.Max 1 saatini alır.reis raid le amidewini bilmiyorumda yardımcı olur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?