valorantta nasıl daha çabuk rank kasarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Yüksek kill, bomba kurumu , takımlara yardım, bol asist. Bu şekilde kolayca rank atlayabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
takım bul kendine discord sunucularında bulabilirsin. takım ile sesli sohbet ve güzel bir taktik ile sürekli winler ile iyi bir rank elde edersin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kill ve görevler önemli görev yaparak bomba kurarak asist alarak az ölmeye dikkat ederek çok rahat atlayabilirsin iyi günler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Öncelikle bir karaktere yoğunlaşmaman lazım.Takıma uygun karakterleri seçmen lazım bu ilk yapman gereken şey.İkinci olarak tek başına oynama 5 pre girin veya en azından 3 kişi olun gelen oyuncular pek iletişim kurmuyor veya bir anda rage atıyorlar düşük elo-yüksek elo hepsinde durum aynı.Bunlara uyman lazım + olarak aimin nasıl bilmiyorum ama önünde ki adamı vurabiliyorsan veya cross koyup adam vurabiliyorsan çok rahat yüksek liglere çıkarsın.İyi oyunlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yaklaşık 5 hesabım var, minimum rank dia 1 hocam şuan. Main immo 3 ve çok rahat bir şekilde rank kasıyorum, neredeyse her maç mvp oluyorum veya assist kasıyorum. Plant alma, çözme işlerine önem göster. Eğer maç farkla geçiyorsa kesinlikle troll'e vurmadan o farkla yenin. Pre ile giriyorsan kesinlikle düşük elo girmemeye özen göster.

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sürekli rank atıcaksın anca öyle dostum başka bir bugu yok

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
az ol bomba kur baska bı taktıgı yok basıt

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yüksek ranklarla oynarsan daha hızlı yükselirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
yüksek kill güzel skor bomba kurumu hatta script

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ne kadar çok birinci olursan o kadar çok elon yükselir bir de elosu kotu olan bir hesapta oynamamaya calis 0 hesap ile başla oyuna sonra main hesabına geç ki elosu düşmesin

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kanka dc sunucularına gir takım bul bide yüksek kile daha cok xp veriyo

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Valorantın rank sistemini anlaman lazım valorantın rank sistemi lol gibi işlemiyor oyun içi ne kadar efektif olursan o kadar kolay rank basamaklarını çıkabiliyorsun her oyun mvp olmaya çalış bombaları sen imha et alabildiğin bütün killeri agresif oynayarak al bombayı sen kur böylece kolaylıkla hızlıca rank atlayabilirsin. İyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Güne başlarken en az 1 saat aim antremanlarıyla başlayabilirsin, ardından dmde 2-3 el oyna. Ardından ranked'e giriş sağla. Senden yüksek elolu insanlar ile oyun oynarsan ve kazanırsan rankın normale göre daha hızlı artış gösterecektir. Sadece 1 karakter oynama 1den fazla karaktere hakim ol. Her yapacağın kill, asist, bomba kurmak rankını önemli ölçüde arttıracaktır.
İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...