kanka benim bildiğiğim hwid bandan sonra attığın spoofer işe yaramazsa hile kullanmassan delay ban kullanırsan da tekrar hwid yiyorsunEskiden delay ban vardı, şimdi spoofer zart zort denedim. 152 hatasi geri geldi, eskiden ne güzel beş maça ban yesem de silent, aim ESP ile eğleniyordum. Delay ban nasıl yenilir? Bilen varsa yazarsa mutlu olurum ASUS.
kanka delay ban yine var dandik bir spoofer ile spooflaman lazimEskiden delay ban vardı, şimdi spoofer zart zort denedim. 152 hatasi geri geldi, eskiden ne güzel beş maça ban yesem de silent, aim ESP ile eğleniyordum. Delay ban nasıl yenilir? Bilen varsa yazarsa mutlu olurum ASUS.
ücretli spoofer kullanEskiden delay ban vardı, şimdi spoofer zart zort denedim. 152 hatasi geri geldi, eskiden ne güzel beş maça ban yesem de silent, aim ESP ile eğleniyordum. Delay ban nasıl yenilir? Bilen varsa yazarsa mutlu olurum ASUS.
bir yerden bana ulaştırabilir misin nerden alabielceğimiücretli spooferlar var işe yarıyor onlar onları kullanman gerek
Sanırım öyle birşey yok diye biliyorum hwid atıyolarEskiden delay ban vardı, şimdi spoofer zart zort denedim. 152 hatasi geri geldi, eskiden ne güzel beş maça ban yesem de silent, aim ESP ile eğleniyordum. Delay ban nasıl yenilir? Bilen varsa yazarsa mutlu olurum ASUS.
varSanırım öyle birşey yok diye biliyorum hwid atıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?