Valorant'ta PUBG Mobile hilesi yüzünden banlanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
geçen gün açtığım konunun cevabı bu valorantta parayla bir şeyler aldığınız hesabınız varsa hiçbir hileyi kullanmayın

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yani başka oyun hilesinden dolayı ban yemen biraz saçma olmuş ama yazılımdaki bir kodu algılayıp ban atmıştır büyük ihtimalle

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gecmis olsun dostum garip bi sey ilk defa duydum ben de dikkat ederim sagol söylediğin icin

Yazılım Mühendisi
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar, hesaba kalıcı ban ve 3 aylık hwid ban atıldı. ticket attık baya anlattık hatta hesap aktivitesi incelenmesini talep ettik, dönüş yapmadılar. zaten vanguard otomatik olarak bu işlemi yaptığından kimseye manuel olarak bakılmıyor, sistem üzerindeki botlar size mail atıyor. dolayısıyla karşılık bulamıyorsunuz. hesabına para yatıranlar böyle şeylere özellikle dikkat etsin çünkü riotun size karşı ilgisi sıfır botlarla konuşuyorsunuz haksızlık kimsenin umurunda değil. tekrardan teşekkür ederim herkese.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Pubg mobile de 4 hesap banlattım sıkıntılı oluyo anlıyolar artık

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Vanguardı adamlar cidden iyi yapmış pek kaçışı olmuyor :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
geçmiş olsun dostum ama pc yi tekrar başlatma ile alakalı bir durum değil riot vanguard dediğimiz sistem 3. parti olan ve valoya uyumlu olan her program için sana istediği banı atabilir bu bir amongus hilesi bile olabilir rito nun vanguardı sağlam ayrıca çok saçma

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
3. parti şeyleri sil valoya girerken bence yersin gibi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
van gurad her türlü 3. part yazlımı hile kabul edip ban atıyor

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
if that happens you have to deactivate valorant vanguard because he checks your pc even so without opening valorant

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
my friend will get well soon, send a ticket to the authorities, they gave a at least 3 months

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhaba dostum öncelikle geçmiş olsun valorant ilk çıktığında 3.taraf uygulamalara karşı iyi bir çalışma düzenleyip çoğu virüs programından daha iyi çalışan riot vanguard'ı yaptılar riot games ekibi bu vanguard'ı yaparken elbette sadece valoranta integre olan değil bilgisayardaki diğer 3.taraf uygulamalarıda kontrol altına almak istiyordu bunun sebebi ise valve ekibinin oyunlarında sayısız hile yazılmış olmasıydı riot ekibi bu hileleri kendi oyununda istemiyordu bunun için vanguard bilgisayarda çalışan tüm 3.taraf uygulamaları tarayan ve aktif olarak çalışan tüm yazılımları okuyup oyuna entegre olmasa bile hwid veya kalıcı ban atmaya karar aldı yani senin pubg mobile hilesi yüzünden değil valorant oynarken bilgisayarında açık olan 3.taraf uygulama ban yemene sebeb oldu

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar, bugün arkadaşımla hileyle PUBG Mobile oynadıktan sonra arkadaşım Valorant'a girdi bir maç attı çıktı. 1 saat sonra Valorant'a girdi ve HWID ban yedi. Hiçbir şekilde hile falan kullanmadı Valorant'ta. PC'yi bayağı bir araştırdık ve GameLoop açık kalmışken Valorant'a girmiş olduğunu fark ettik. Galiba PUBG Mobile hilesi GameLoop'ta bellekte yerleşik kalmış olabilir ki bu sebepten Vanguard ban atmış olabilir. İlk defa böyle bir şey oldu, anlam veremedik durduk yere. Başınıza gelmemesi için uyarıyorum eğer Valorant oynuyorsanız PUBG Mobile hileli oynadıktan sonra PC'nizi yeniden başlatmanızı tavsiye ederim. Arkadaşıma geçmiş olsun dileklerinizi alırım :(
pubgmobile hilesini kullandığınızda valoran bunu fark etti. ve valoran oynadığında banlandın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar, bugün arkadaşımla hileyle PUBG Mobile oynadıktan sonra arkadaşım Valorant'a girdi bir maç attı çıktı. 1 saat sonra Valorant'a girdi ve HWID ban yedi. Hiçbir şekilde hile falan kullanmadı Valorant'ta. PC'yi bayağı bir araştırdık ve GameLoop açık kalmışken Valorant'a girmiş olduğunu fark ettik. Galiba PUBG Mobile hilesi GameLoop'ta bellekte yerleşik kalmış olabilir ki bu sebepten Vanguard ban atmış olabilir. İlk defa böyle bir şey oldu, anlam veremedik durduk yere. Başınıza gelmemesi için uyarıyorum eğer Valorant oynuyorsanız PUBG Mobile hileli oynadıktan sonra PC'nizi yeniden başlatmanızı tavsiye ederim. Arkadaşıma geçmiş olsun dileklerinizi alırım :(
bu olay bu forumda sıkça yaşanan bir durumdu keşke önce forumları okusaydınız, kötü olmuş.riot vanguard pubg hilesini de valorant hilesiymiş gibi algılıyor dikkatli olun. Riota da ticket atın durumu açıklayın banınızı geri açacaktır umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...